Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsaltam a párom hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom hogy előbbre jussak, ezért rémes ember vagyok?

Figyelt kérdés
2éve dolgozom egy cégnél, junior pozicióban. Fél éve tudjuk hogy üresedés lesz egy jobban fizető állásban, mert a kolléganő szülési szabadságra fog menni. Én és a kolléganőm mindent megtettünk hogy megkapjuk a helyét, kvázi versengtünk a munkáért. Múlt pénteken volt az évzáró céges buli ahol négyszemközt elmondta a főnököm hogy bár rám gondolt a pozíció kapcsán mégsem kaphatom meg, mert a kolléganő régebb óta van ott és csak valami extra ürüggyel tudja ezt megkerülni. Később az este folyamán amikor már senki sem volt "szomjas" a főnököm oda jott és azt mondta, hogy talán mégsi csak lenne egy mód arra hogy én kapjam meg a pozíciót. A fülembe súgta, hogy ha lefekszem vele akkor az enyém lesz a munka. Én igent mondtam erre és az éjszaka hátra lévő részét a főnökömmel töltöttem egy hotelszobában. Rémes amit csináltam, de úgy éeztem hogy nem mehet a semmibe 2 évnyi munka.
dec. 13. 16:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Jó sztori, sok filmben van ilyen. Csak az amerikai.
dec. 13. 16:59
 2/22 StevenUp ***** válasza:
75%
Kamu
dec. 13. 17:02
 3/22 anonim ***** válasza:
97%

Az a rémes hogy milyen naiv vagy.

Azt a munkát úgyis te kaptad volna de a főnök kihasználta a helyzetet 1 kósza dugásra 😄

Bár röhögnék ha mégse kapnád meg, s a főnököd is meghúzott + a pasidat is megcsaltad 😄

dec. 13. 17:10
 4/22 anonim ***** válasza:
70%

ma 17:10

Nem hinem, h a sztori igaz lenne. Nagyon kamu szagu !

dec. 13. 17:11
 5/22 Fragments of Fantasy ***** válasza:
86%
Napi megcsalásfétis sztori #987.
dec. 13. 17:17
 6/22 anonim ***** válasza:
26%
És mivel a munkaügyi szabályzat tiltja hogy viszony legyen a kollegák között, ezért ki vagy rúgva. Végkielégítést már megkaptad az éjszaka. Pulyát majd neveld fel.
dec. 13. 17:39
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Ezzel csak hátrébb jutottál. 32/F
dec. 13. 17:40
 8/22 anonim ***** válasza:
55%
Az Anyagias Ribizli az új indián neved... 😃
dec. 13. 17:46
 9/22 anonim ***** válasza:
49%

Szajhának lenni joh-ho.

Büszke rád a párod.

Majd gyereket is a főnökkel csinálj.

Részvétem a szerencsétlen párodnak.

Korcs

dec. 13. 17:49
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak magaddal bhasztál ki, mert a főnök újra meg újra akarja majd, leépítésre, meg mindenfélére fog hivatkozni. Ja és a saját köreiben el fogja pletyizni hogy milyen könnyen kúrható vagy egy kis előrejutásért. Onnantól beraknak a könnyű ribizli kategóriába és senkit sem fog érdekelni a valós tudásod csak a sunád.
dec. 13. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!