Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nehéz olyan barátnőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz olyan barátnőt találnom, akinek elég heti egy gyors menet misszionárius pózba?

Figyelt kérdés
3-5 perc kb.

dec. 13. 13:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9#

Sokadjára rájöttem, hogy szexuális teljesítményben kevés vagyok. A prostituáltakat csak kutyapózba szoktam nyomni, de nemrég meglepően volt olyan köztük, aki pozitív kritikát fogalmazott meg. Mintha várna vissza, vagy mentsünk meg egymást. Csak én viszonylag már idősebbként egy szűzies lánnyal akarom összekötni az életünk.

dec. 13. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
“Mintha várna vissza…” te sem a legélesebb kés lehetsz a fiókban. Ez mindent elmond rólad és a buta kérdésedről….
dec. 13. 21:28
 13/15 A kérdező kommentje:

"te sem a legélesebb kés lehetsz a fiókban."

Azért tettem fel a kérdést... Te melyik fiókban vagy a legélesebb?

dec. 13. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:
A tiédben biztosan!
dec. 13. 21:56
 15/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

3-5 perc nem elég a nőknek hosszú távon.

Próbáld fejleszteni magad,hogy tovább bírd.

Azonkívül ott van a szád,kezeid.Használd őket.

Ne itt picsogj,mint egy óvodás,hanem tégy érte,mint egy férfi.

A prostinál meg a műsor része,hogy megdícsér,akármilyen is vagy.

Ne legyél már naiv.

dec. 14. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!