Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak így?
Figyelt kérdés
Szerintem kifejezetten szép farkam van, szeretem és elégedett vagyok vele. Vannak még, akik ugyan így vannak saját magukkal?
Lányok, köztetek van aki szerint nagyon szép cickói és puncija van? :)
ma 07:55
5/19 anonim válasza:
Kicsit tényleg egoista vagy. A melleimmel meg vagyok elégedve, de az alakom lehetne formásabb. Puncimat nem nézegetem, nem tudom milyennek számít.
6/19 anonim válasza:
Szerintem meg ronda a farkad! Aránytalan és formára is csúnya...
7/19 anonim válasza:
6
Szerintem is gáz a kérdező farka. Vajon miért hiszi minden pasi, hogy az ő farka a leszebb??? A szöveg pedig amit a faszkép linkje után írt, hát mindennek a legalja.
9/19 anonim válasza:
Nekem is elkuldte ugyanazt a szöveget hozzá, elég szánalom. Azt még hozzátenném, hogy szerintem nem esztétikus ahogy kinéz neki de ízlések és pofonok. Mindenesetre a kezdeti fityma szűkülettel inkabb dokihoz kene menni mint fotozgatni gykra
10/19 anonim válasza:
Nekem is szép farkam van,elküldtem már soknak és vélemény is jó volt .
17,5 hosszú és 5 centi vastag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!