Öngyilkosság? Biztos mások is vannak/voltak hasonló cipőben, nektek mi segítet?
Nehéz le írnom ezt a szót, nagy szavak és gondolatok vannak ezen kicsi szavacska mögött. Évek óta tudom, hogy nincs rendben valami az elmémmel.. nem tudom kihozni magamból a maximumot, azt aki igazán vagyok. Van egy ritka szembetegsegem aminek köszönhetően minden nap faj a fejem, mindig fáradt vagyok és jóformán a fény számomra csak nyüg, van, hogy álomba sírom magam annyira borzasztó.Ritkán érzem jól magam társaságokban de nem vagyok antiszociális. Nagyon nehezen találok valakit akivel megtudnam értettni magam és annyira szörnyű érzés...egyedül vagyok.(értitek?egyedül egy több millió lakosságú földön)Korábban már volt több mély pontom is, de márciusban volt egy igen durva autóbalesetem, amit túléltem egy karcolassal. Azóta se tudtam megfeloen feldolgozni... miért nem haltam meg aznap. Igen örülök, de minden olyan szerencsétlenül alakul azóta körülöttem. Nehéz. Ha van kedved beszelgetni vagy nem is tudom mit várok, írj.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!