Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkosság? Biztos mások is...

Öngyilkosság? Biztos mások is vannak/voltak hasonló cipőben, nektek mi segítet?

Figyelt kérdés

Nehéz le írnom ezt a szót, nagy szavak és gondolatok vannak ezen kicsi szavacska mögött. Évek óta tudom, hogy nincs rendben valami az elmémmel.. nem tudom kihozni magamból a maximumot, azt aki igazán vagyok. Van egy ritka szembetegsegem aminek köszönhetően minden nap faj a fejem, mindig fáradt vagyok és jóformán a fény számomra csak nyüg, van, hogy álomba sírom magam annyira borzasztó.Ritkán érzem jól magam társaságokban de nem vagyok antiszociális. Nagyon nehezen találok valakit akivel megtudnam értettni magam és annyira szörnyű érzés...egyedül vagyok.(értitek?egyedül egy több millió lakosságú földön)Korábban már volt több mély pontom is, de márciusban volt egy igen durva autóbalesetem, amit túléltem egy karcolassal. Azóta se tudtam megfeloen feldolgozni... miért nem haltam meg aznap. Igen örülök, de minden olyan szerencsétlenül alakul azóta körülöttem. Nehéz. Ha van kedved beszelgetni vagy nem is tudom mit várok, írj.

19/L

2019. máj. 22. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig jön a "szokásos" kérdés: pszichológusnál, vagy pszichiáternél jártál-e? Ha valamilyen okból nem akarod felkeresni, akkor nagyon fontos, hogy a környezetedben élő emberekkel beszéld meg ezeket a problémákat (olyan mélységgel és őszinteséggel, mint ha egy lélekbúvárral beszélnél). Ne játszd el előttük, hogy minden oké, mert ezzel őket is és magadat is becsapod. 19 évesen hogy lehetsz egyedül? Szüleid, testvéreid nincsenek? Ha viszont teljesen egyedül élsz és képes vagy ilyen fiatalon az önállóságra, az már eleve óriási fegyvertény, amire lehet alapozni. Sokan még 30 körül is a szüleiken lógnak.
2019. máj. 22. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, egyetértek az előttem szólóval. Merj segítséget kérni! Nem szégyen az. Én már csak tudom. Van kutyád? Ha nincs, jó lenne ha lenne. Nagyon sokat adnak az állatok a hűségükkel, szeretetükkel. Van állásod? Van hobbid? Tudsz olvasni?
2019. máj. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!