Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a 21. században, ha valakinek egész életében csak egy szexpartnere van, akivel is házasság után vesztette el a szüzességét (nem vallásos)?
Figyelt kérdés
dec. 12. 23:52
11/23 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy boldog-e így az illető.
Ha boldogtalan, akkor normális. Még akkor is, ha közben fantáziál izmosabb pasiról, aki jól megtöcsköli, vagy nagy mellű kiéhezett lányokról. Semmi nem tökéletes az életben, mégis lehetünk boldogok, ha ez megmarad egy határon belül.
Ha egy párral boldog, akkor az nem csak normális, hanem ideális. Nincsenek csalódások, hazugságok, lelkiismeret furdalások mások becsapása miatt. Nyilván a szex is kielégítő, tehát testi-lelki egyensúlyban lehet az illető.
12/23 anonim válasza:
Elcsesztem... Helyesen: "Ha boldog, akkor normális." Bocs.
13/23 anonim válasza:
Van az van akinél nem. Ember és nem kor függő.
15/23 anonim válasza:
Jelen. De nem vallási okból. Nem tudtam találni senkit, és már ebbe majdnem bele is őrültem. El is vettem feleségül akit a társkeresőn találtam. Lehet megkövezni, de én szenvedtem e miatt a legtöbbet. Már úgy voltam,hogy az elsőt, aki szembe jön feleségül veszem, csak hogy végre legyen már valakim! Valóban az miatt szenvedtem a legtöbbet, hogy nem volt kivel szexelni. Borzasztó, hogy ebben az országban nem lehet sehol sem ismerkedni. Vidéken meg pláne nem.
16/23 anonim válasza:
Értjük 15-ös. De az hogy nem tudsz vagy ténylegesen nem lehet ismerkedni az nem ugyan az.
17/23 anonim válasza:
Az utcán nem lehet. A diszkók meg kihaltak voltak a 80-as években. A kocsmákba meg olyan szakadtak jártak, akikhez már nekem nem volt gusztusom. A munkahely tiszta férfiakból állt, műszerész voltam a MÁV -nál, az irodákban volt egy-kétcsaj, de azok már foglaltak voltak. Nem néztem ki rosszul, de rossz pályát választottam. Ráadásul ott annyit fizettek, amiből csak én egyedül nem haltam éhen. Családot alapítani, ilyen éhbérből nem is nagyon lehet. Miután jött az első gyerek pont e miatt el is kellett onnan menni. A Kádár rendszer alatt a prostitúció is üldözött volt. Semmi lehetőségem nem volt semmire. Még prostikhoz sem lehetett járni.
18/23 anonim válasza:
Igaz, én a 20. században éltem. Ma meg már mindegy, mert minden elmúlt. Az én ifjúságom is, a szabadságommal, és a férfiasságommal együtt minden oda lett. Jó az életemben az a 2-3 évtized volt, amikor a feleségemmel szexuálisan még aktívak voltunk. De az öregedéssel együtt járnak a bajok is. (Ismét a 15-ös voltam)
19/23 Attila8890 válasza:
Szerintem nem normális egy olyan ismerősöm van aki a pàrjàval vesztette el a szüzességét ès azóta is vele van de az összes többi eljutott oda hogy màssal is ki szeretnè próbàlni a szexet szerintem nem normális dolog bàr ha működik akkor gyönyörű èlet lehet belőle
20/23 anonim válasza:
Egész életében egy szexpartnere van, normális. Házasság után szexelt vele először, ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!