Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég beszélgettem itt egy pasival, aki elmondta hogy d.gná meg a párom, irtóra felizgatott, más is volt már így?
Figyelt kérdés
Nagyon jó volt elképzelnidec. 12. 06:32
11/15 anonim válasza:
Bár nem szex de hozzánk jár egyik haverom aki rá élvez a párom labaira. 2 éve rendszeresen . Többet nem szeretnénk ez mindenkinek kielégülést okoz
12/15 anonim válasza:
11, ez irtó furi... Amúgy mi ez, ha nem szex? Közös filmnézés?
13/15 anonim válasza:
Tehát ha te ma otthon kivered magadnak akkor holnap azt mondod hogy tegnap szexeltél utoljára ? Hat nem tudom .. kinek mit jelent
14/15 anonim válasza:
Bocs, de amikor két ember (egymás) nemiszervével egymásnak csinál valamit, az szexuális aktus. Ha nem beleegyezéssel történik, akkor még a bíróság előtt se tudod kimagyarázni, hogy "ez nem szex volt mert csak kivertem rá". Amúgy igen, az önkielégítés is szexuális aktus, csak egyszemélyes. Azok szokták ezzel a "nem szex" dologgal nyugtatni magukat, akik nem tudják elfogadni, hogy nem monogámok. Ha egy random pasi azt mondja a feleségének, hogy nem csaltalak meg, csak rávertem a kolléganőm arcára, úgy kidobja a csaj, mint a macskát szarni. Szóval ha szerinted nem szex, akkor te vagy fogalomzavarban, nem én.
15/15 anonim válasza:
Szerintem dúgjátok meg 2-en az asszonyt persze bele megy.Neked biztosan tetszene,tetszik.Ennyi röviden tömören.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!