Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lehet ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ilyet?

Figyelt kérdés

Lehet úgy ellenkező nemmel a szexualitásról, vágyakról és megélt dolgokról eszmecserét folytatni ismeretlenül, hogy az ne menjen át amolyan szexchat feelingbe? Néha nagyon érdekelne a nők látásmódja ebben a témában, de nem nagyon sikerült még ilyet találni…

32F

dec. 11. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet
dec. 11. 17:56
 2/12 Fragments of Fantasy ***** válasza:
83%
Igen, csak kevesen tudnak intelligensen beszélni erről.
dec. 11. 17:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Én itt is igyekszem tárgyilagosan, de nyíltan beszélni a szexről. Akár szubjektív véleményt mondani, akár a meglehetősen sok tévhitet kell javítani. Szerintem nem tabu az ilyesmi, néha vannak akik értelmesen reagálnak. Szívesen válaszolgatok, de csak az adott kérdések alatt, a privátokat egyáltalán nem olvasom, mert ocsmányak az üzenetek 99%ban.
dec. 11. 17:59
 4/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Lehet, igen. Elég nyíltan tudok/szoktam a szexualitásról beszélni, viszont ezek a beszélgetések (részemről) nem mennek át amolyan “szexchat-be”, mivel a másik fél ilyen téren teljesen hidegen hagy. Csak szeretek erről beszélni, tippeket, ötleteket adni-kapni.

N

dec. 11. 18:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. F
dec. 11. 18:10
 6/12 A kérdező kommentje:
@NemFogodKitalálni, lehet neked írni?
dec. 11. 18:19
 7/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Persze. Írj, ha gondolod
dec. 11. 18:20
 8/12 menta34 ***** válasza:
Lehet! Szoktam én is. Csak rendre az a baj, hogy nem bírja a gyomruk az őszinteséget. Nemrég sikerült emiatt egy nagyon kedves beszélgetőpartnert elkergetnem :(
dec. 11. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet, persze.
dec. 11. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet, én vevő vagyok rá (F), szoktak néha rám írni kérdéssel nők, de utána napokon át csak én kerdezek és uncsi amikor egyoldalú.
dec. 11. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!