Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány aki a testéből él vagy élt és kapcsolatot szeretne?
Figyelt kérdés
dec. 11. 23:23
1/17 anonim válasza:
Persze - sok prosti egy idő után kiszállna, ha még lenne rá lehetősége - de már nincs...
2/17 anonim válasza:
Aki pénzért szexel annak már nincs kiút belőle! Családalapítás nagy részben kizárt mert olyan múlttal kinek is kell!
3/17 anonim válasza:
Igen, és van is férfi, aki el tudja fogadni, főleg ha már nem csinálja.
4/17 A kérdező kommentje:
Hát én elfogadnám.Szeretnék ilyen lányt
dec. 12. 00:02
5/17 anonim válasza:
A rosszlányok nagy része elöbb-utobb rendes háziasszony, feleség, családanya lesz.
6/17 anonim válasza:
Igen léteznek ilyen nők, de a többség sosem szakít teljesen a múltjával...
7/17 anonim válasza:
ma 00:01 Igen, akik jo nagy barmok tudnak lenni! Milyen szep csaladanya az ugye aki harom negert is bevallalt egyszerre ugye...
8/17 anonim válasza:
#7 Nem feltétlenül barom, lehet, hogy simán van benne empátia, és az embert nézi, nem azt, hogy az kivel kúrt a múltban. Nem hinném, hogy ezen múlik, hogy ki milyen anya.
9/17 anonim válasza:
Miért ne lehetne családanya attól????
10/17 anonim válasza:
Nekem volt régebben barátnőm, aki strippelt előzőleg. (Na meg ha megfizették, nem csak strippelt…)
Mondjuk azóta már rég nem vagyunk együtt, de annak más oka volt.
Azt viszont tudom, hogy ma már férjhez ment, és gyerekük is van.
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!