Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi azok a jelek, amiről lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi azok a jelek, amiről lehet tudni, hogy egy "ismeretlen" vagy csak futólag ismert nő szexuálisan szeretne közeledni egy pasihoz? Pl. Megérinti valahol. Az már jelentheti azt? De mi még, ami egyértelmű jel lehet?

Figyelt kérdés

dec. 11. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Megnevetteted, ő csak nevet, nevet, majd váratlanul leszop. 😁 Az elég nyílvánvaló! ☝🏻 Bocsi amúgy, ez nyilván troll válasz, de nem tudtam kihagyni. :)
dec. 11. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Pl. Megérinti valahol. Az már jelentheti azt? De mi még, ami egyértelmű jel lehet?"

Egy egyszerű érintés még egyáltalán nem biztos, hogy annak a jele! Egy csomószor megérintik az emberek egymást anélkül, hogy egyáltalán észrevennék, és anélkül, hogy bármit akarnának az érintéssel jelezni!

dec. 11. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A nézése, a mosolya. Ha ezeket nem tudod dekodolni akkor nehéz a dolog.
dec. 11. 21:11
 4/4 tejjelkifili ***** válasza:
64%
Nekem van aki megérint sokszor és szerintem bejövök neki, de ez nem jelent semmit abban, hogy tényleg át is akarná lépni azt a határt.
dec. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!