Anikos77 kérdése:
Valaki (ismeretlen) feljelentett a gyámügynél, hogy kiabálok a gyerekemmel és szexuálisan is zaklatom, kérdéseim: 1.Hogyan deríthetem ki hogy ki volt? 2.Alaptalan vád ért,100% tiszta a lelkiismeretem.Kihez forduljak hogy engem megvédjen?
Figyelt kérdés
jún. 1. 14:25
1/8 anonim válasza:
Kideríteni nem tudod. Másrészt ha alaptalan, akkor a gyámhatóság tisztáz a gyanu alól.
2/8 anonim válasza:
Pont pár hete ugatott a szomszéd ,hogy hangos vagyok a gyerekkel 😅
Elmagyaráztam neki ,hogy azzal èl vissza,hogy nincs megcsapkodva sose .A többi szomszéd vèdett be akik már felneveltek gyereket ,hogy ez bizony ilyen
3/8 anonim válasza:
Neki kell bizonyítania, nem neked cáfolnod.
4/8 anonim válasza:
Nem lehet kideríteni ki tette.
Ártatlanság vélelme - mindaddig ártatlan vagy amíg nincsenek konkrét bizonyítékok az ellenkezőjére
5/8 anonim válasza:
És mit csináltak veled a gyámügynél?
Csak tudod, ki az ellenséged!
6/8 anonim válasza:
5-ös: nem feltétlen ellenség, hanem olyan valaki, aki a gyerekre is gondol!
7/8 anonim válasza:
Na, mert a kérdező szexuálisan zaklatja a gyerekét ... Aha ...
8/8 anonim válasza:
Tudod, ilyen is elöfordul, de az, hogy ordibál vele, igen valószínü.
Másrészt nem derült ki eddig, hogy milyen idös gyerekröl van szó, akár a gyerek is panaszkodhat valakinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!