Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti milyen gyakoriságg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti milyen gyakorisággal igénylitek a szopást *mindenképpen* egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tehát nem az a kérdés, hogy a lehető legideálisabb esetben mennyit kérnétek szívetek szerint, hanem az, hogy mennyinek kell *feltétlenül* jelen lennie a kapcsolatban ahhoz, hogy ne legyen félrelépés vagy szakítás a vége.

dec. 11. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező előtt le a kalappal.
dec. 11. 19:12
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
#5: Is-is.
dec. 11. 19:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden màsnap magàban.f
dec. 11. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap többször.
dec. 11. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Előjátékként is szeretem, de pl mensi idején élvezésig is jó. Úgy heti 3-4szopás lenne ideális.
dec. 12. 06:57
 16/17 batragramzadarma ***** válasza:
én mindig másra gerjedek.van mikor meghalok a nyalásért és a dugásért és akkor nem kell bevennie de van forditva is minél előbb a szájába akarok élvezni és nem kivánom a dugást annyira tehát mikor mi
dec. 30. 00:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedre a választ most egy 29 évesférfitól kapod aki egyébként rabja ennek az élvezetnek ( ha kaphatom) adni is szeretem.

Én úgy gondolom egyén függő de ha engem kérdezel nem is a mennyiség hanem a spontanaitás és a minőség számít elég lehet ha napi egyszer jól elkapod a pasid valahol, de ne csak épp lefekvésnél... Ez lehet napi 2 de akár 2 naponta ez attól is függ hogy milyen sürű életet éltek,

a hétköznapokban munka vásárlás stb...

De mindenképp jó hatással van ha többször kap egy héten mert akkor megindul benne is valami hogy nem megcsalni, hanem inkább kielégíteni szeretne téged hisz te is mindent beleadsz és megérdemled.

dec. 31. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!