Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti milyen gyakorisággal igénylitek a szopást *mindenképpen* egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Tehát nem az a kérdés, hogy a lehető legideálisabb esetben mennyit kérnétek szívetek szerint, hanem az, hogy mennyinek kell *feltétlenül* jelen lennie a kapcsolatban ahhoz, hogy ne legyen félrelépés vagy szakítás a vége.dec. 11. 18:30
A kérdező szavazást indított:
Naponta többször
Naponta (egyszer)
Hetente többször
Hetente (egyszer)
Havonta többször
Havonta (egyszer)
Havi egynél kevesebbszer, csak amolyan bónuszként szökőévente egyszer
Elvagyok nélküle is, ha a nő nem akarja
58 szavazat
1/17 anonim válasza:
Én nem hogy csak nélküle vagyok el, hanem volt már, akinek nem is engedtem, mert egyszerűen nem vonzott annyira már amikor elkezdtünk egymásra rámenni.
2/17 anonim válasza:
Semmi értelmét nem látom erőltetni, ha nem akarja a másik fél akkor én nem igénylem egyáltalán. Ne legyen már egymás kényeztetése "szükséges" rossz.
3/17 anonim válasza:
Én minden aktusnál igénylem. Ahogyan én is nyalok mindig. Ez nálam alap.
5/17 A kérdező kommentje:
#3 Tehát akkor lényegében előjátékként, nem pedig csak úgy magában?
dec. 11. 18:39
7/17 anonim válasza:
Heti 1-2szer szexelünk, olyankor van mindkét részről oda-vissza orál, szexen kívül ha még kapok kettőt az már jó a lelki békémnek :D
8/17 anonim válasza:
ha nagyon van vibrálás.. és a csóknál érzem hogy fickós vagyok akkor jah.. letaglózna ha kényeztetjük egymást
de hogy "milyen gyakran.."
talán heti 3x ha alkalmas hét.. ha nincs idő nyilván más
9/17 anonim válasza:
Régebben szinte nem is akartam, hogy szájjal kényeztessenek… Sok lánnyal voltam, de soha nem értettem, hogy miért vannak ezért oda a pasik. Azonban 7 éve vagyok együtt a mostani párommal és azóta meghalok az orális örömökért. Olyan csodásan csinálja és olyan élményeket ad nekem ezzel, hogy azóta minden együttlétünknél, sőt, még többször is igénylem, akarom!!! Hála az égnek, nem kell kérnem sem, mert imádja csinálni, és rengetegszer okoz nekem ilyesfajta örömöt. 😊
32F
10/17 anonim válasza:
Naponta! De úgy az igazi hogy én is kinyalom! Utána jöhet a dugás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!