Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a lány szex közben eltörte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány szex közben eltörte az ágyamat, akkor ki lehet vele fizettetni?

Figyelt kérdés
Kötelezhetem arra, hogy kifizesse? Sürgős és csak komoly valaszokat legyszi
dec. 11. 16:06
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Arra se emlekszem hogy hogyan szedtem fel csak arra hogy rajtam vonaglik a testi epsegemmel mit sem törődve. De az agy tenyleg nem volt rossz egyebkent, azert gondoltam, hogy kifizetettem vele.
dec. 11. 17:44
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

De nem fizettetheted ki vele, mert nincs jogod emiatt pénzt követelni tőle, értsd már meg.

Ha mégis bele akarsz menni, akkor fogadj ügyvédet, és indítsd polgári peres eljárást, csak az már alsó hangon többe fog kerülni, mint egy új ágy.

dec. 11. 17:49
 23/35 anonim ***** válasza:
71%
Ha bíróságra vinnéd az ügyet, szerintem 50-50%-ban kéne állnotok a keletkezett kárt. Legyen neked ez az eset a tanulópénz! Legközelebb a szőnyegen csináljátok, hely is több van, és nem kell az ilyen veszélyekkel sem foglalkoznotok.
dec. 11. 17:52
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy nem a bordáid törtek... Meg hogy szexelhettél. Vagy megerőszakolt a nő?
dec. 11. 17:54
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ember, megmondod neki hogy fizesse ki, nyilván el fog küldeni melegebb éghajlatra, elmész polgári perre, ki fognak röhögni és a világ legnagyobb b4lf4szának fognak tekinteni.
dec. 11. 17:59
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Menj már a hülyeséggel! Az ágyak még ha fenyőből is van, nagyon nagy a teherbírása! Lásd raklapok, amik nem épp minőségi fából készülnek! Továbbá, egy ilyen ágynak akár 150 kg se kottyan meg! Asztalosként már nem hogy nevetni nem tudtam, hanem egy kitalációra gondoltam, de mielőtt, ilyet találsz ki, informálódj. Mert ez már kamunak is egy zs kategória!
dec. 11. 17:59
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Kamu nem esett le senkinek? Az ágy és a lány között "elméletben ott volt a kérdező. Ha az ágy eltört akkor a kérdező csontozata nem? Na hagyjuk!
dec. 11. 18:02
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Engem az exem egyszer hevében úgy belelökött az ágyba, hogy leszakadt alattam (de attól nem állt meg a menet ;)) :D valami ikás ágy volt, préselt bútorlapból, szóval nem csodálkozom rajta.

Nem kötelezheted rá, hogy fizesse ki! Örülj, hogy valaki lefeküdt veled.

dec. 11. 18:28
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer szintén egy nagyobb darab nővel voltam. Eszembe is jutott (mivel én sem vagyok épp csontsovány), hogy lehet, hogy reccsen majd az ágy (olcsó, fenyő ágykeretről van szó), de úgy voltam vele, hogy ennek a nőnek olyan teste van (hatalmas, kerek mellek, formás fenék és combok), hogy ha netán törik is az ágy, azt a dicsőség áraként könyvelem el. :)
dec. 11. 18:31
 30/35 anonim ***** válasza:
Csak akkor hozakodj elö a kifizetéssel ha nagyon bátor vagy. A leirásodbol azt lehet gyanitani, hogy te egy vékony dongáju legényke lehetsz, a csaj meg egy sumo alkat. A testi épséged veszélyben!!!!
dec. 11. 18:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!