Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban/barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban/barátság extrákkal kapcsolatban élők, hogyan néz ki pontosan a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Tényleg csak szex van, vagy csináltok azért néha mást is? Szex után kis összebújás, beszélgetés, vagy tényleg csak a puszta testiség? Mindig az egyikőtök lakásán vagytok együtt vagy van hogy elvonultok máshová?

Kort is írjatok

tegnap 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak szex. Ugyanaz mintha fix örömlányhoz megy az ember, csak nem fizetsz érte.

Érzelmet és egyebet sose szabad belevinni, mert hatalmas nagy pofára esés lesz utána.

tegnap 21:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam érzelem nem szokott lenni ilyen kapcsolatban, barátság extrákkal, de összebújás masszírozás, beszélgetés azért van.

33/F

tegnap 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak szexről szól,illetve meghallgatom a másikat beszélgetünk is.Masszírozás csak ha kéri, nincsen bújás,sem közös program.

47N

tegnap 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ilyen kapcsolatban voltam, tulajdonképpen barátnő volt, házasság nem került szóba, de tudtunk beszélgetni, programokra elmenni.

Időnként napokig is együtt tudtunk lenni.

tegnap 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szexkapcsolat - csak szex, ezért találkozunk, nincs külön program, de szoktunk beszélgetni is, emberként kezeljük a másikat.

Barátság extrákkal - másképpen fogalmazva a kötetlen, laza kapcsolat, amikor nem költözöl össze, vannak szexmentes programok is.

tegnap 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

A szex az alapja,amikor együtt vagyunk a szex a központi elem.

De beszélgetünk is természetesen,de azt is inkább szex után.

Napközben üzenetváltások,de nem visszük túlzásba.

Születésnap,karácsony kis ajándék.

Viszont mi szexelünk másokkal is,úgy értem hogy együtt,de többesben,általában másik párral,párcserével.

Néha van közös program,pl.én elutazok munka ügyben,és titokban velem jön.

Persze ott is a szex a lényeg.Max egy kis wellness vagy hasonló.A szeretőm egyedülálló,így az Ő lakásán vagyunk mindig.

46F.

tegnap 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ez kamu, mert az egyik fél biztos, hogy többet akar, mint a másik. Valamilyen vonzalomnak kell lennie, főleg a nő részéről, pasiknak mindegy. Csak legyen lyuk rajta. Szóval az kamuzik, aki azt mondja, hogy semmi érzelem, vonzalom. Főleg aki házas, ezért sem vállalná be az igazat.
ma 00:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Beszélgetés, kapok nála sütit, stb.

A szexnek része az előjáték, az utójáték.

Mindig nála.

Ilyen volt, most is keresek.

48/F

ma 05:41
 9/11 anonim ***** válasza:
7es,valamilyen vonzalom igen van, szexuális! Ugyanis nélküle nem menne..pasiknak nem tudom milyen érzés én nőként írok, házas vagyok de semmi érzelem nincsen és ezt ígyis gondolom.Már ismerem egy ideje a pasit,szexelünk-kis beszélgetés majd hazamegyek.
ma 06:11
 10/11 anonim ***** válasza:
9 es A szexuális vonzalom is érzelemnek számít, mert valamit érzel. Vonzódsz hozzá, kívánod. Érzelmeket vált ki valamit belőled. Az hogy hazamész, persze, mi mást tehetbél? 🙄
ma 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!