Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van néhány pasi rákattan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van néhány pasi rákattanva a vastagabb szájakra?

Figyelt kérdés
dec. 11. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés.
dec. 11. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Jobb érzés egy puha ajak mint egy éles fog.

Na ezért.

dec. 11. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
.....mármint a kukimnak
dec. 11. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a vastagabb tetszik.
dec. 11. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer, ha majd orálisan boldoggá tesz egy olyan nő, akkor megtudod. Extra élmény.
dec. 11. 17:34
 6/9 A kérdező kommentje:
5 Most feltöltött szájra gondolsz?
dec. 11. 18:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám, hogy rá vagyok kattanva, minden esetben jobban preferálok egy természetes vékony szájat, mint egy olyat ami töltetve van, semmilyen töltetett száj nem jön be, nagyon természet ellenesnek tűnik, és annyit nem ér egyébként egy vastag száj, hogy plasztikai beavatkozást csináljon valaki, akinek vékony a szája, mert amúgy vékony szájjal is lehet szép valaki összképileg.

Nekem férfiként alapvetően kicsit dúsabb ajkaim vannak, és régen amikor nem volt még olyan partnerem akinek természetes, vastag és nagy ajkai voltak, nem értettem én sem, miért szeretik. Az egyik barátnőm viszont ilyen volt, és amikor vele először csókolóztam, rájöttem, hogy nekem személy szerint sokkal kényelmesebb maga a csók is vele, és nagyon gyönyörű is volt az összképe. Miután vele szakítottunk, voltam más lánynal is, volt olyan akinek szinte nem is volt felső ajka. És nem akarok megbántani senkit, de borzasztó kényelmetlen volt és fura is volt csókolózni vele, bár lehet más is befolyásolja és nem csak kifejezetten az ajak, de így hogy én tőle ezt megszoktam, kialakult egy fajta preferencia, illetve mivel nekem is dúsabb ajkam van, azt gondolom jobban összeillek egy hasonlóval.

Viszont ahogy mondtam, nem gondolom, hogy csak ez az egy dolog számít, pl van egy nagyon gyönyörű nő ismerősöm, az egyik legszebb nő akit ismerek, és neki is vékonyak az ajkai.

dec. 11. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
pasik nincsenek rákattanva, nők maguktól csináltatják neg maguknak más nőket utánozva
dec. 12. 06:39
 9/9 anonim ***** válasza:
6, igen.
dec. 12. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!