Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő miért csak az ágyban hajlandó szexelni?
Van Ilyen tipus.
Szerintem ettől még ugyan olyan Nő mint a többi.
Ne felejtsük el:Nincs két egyforma ember. 😀
Én például ilyen vagyok. Nekem nem kényelmes a kemény konyhapulton vagy a padlón mondjuk. A másik hogy mondjuk egy gyors menet miatt utána álljak neki takarítani, törölgetni mindent, mert mondjuk a fenekünk hozzáért olyan helyhez, ahonnan eszünk pl. Hozzáteszem a páromnak sem tetszettek ezek a helyek, mert számára sem voltak kényelmesek.
Attól mert csak az ágyban szexelünk, attól nem rosszabb a szexuális életünk.
Mert ott kényelmes. Csináltam zuhany alatt, hát minden volt, csak jó nem (mármint nekem, a pasi élvezte) Ha arra kell koncentrálni, hogy ne csússzak el terpeszben, plusz ne üssem meg magam a falban/csaptelepben, ha kicsit durvul a partner, nem sok kapacitás marad az élvezetre.
Ugyanígy nem szeretek padlón térdelni, két perc után fáj a térdem (akkor is, ha párna van alatta), további egy perc után elzsibbad a lábam. A legtöbb pasi meg elvárna legalább 5-10 percet szünet nélkül. Kösz nem. Vagy legalábbis nem túl gyakran.
Én meg férfiként szeretek legjobban az ágyban szexelni!
Volt már sokféle helyszín de az ágy a legtutibb. Nagy, kényelmes, puha.
Persze ha valahol, valamikor előfordul, hogy elkap a hév az egy másik történet. Ja +1 az ágyban lehet egy jót aludni utána, szépen ölelkezve...
Nekünk nincs a különböző helyekkel gondunk, volt park, tizestető, erdőben, kocsiban, vagy akár a zuhany alatt, konyhában. Nincs ebben semmi rossz. Magunk vagyunk és magunk teste ettől nem undorodunk, ahogy olvastuk fentebb a higiéniai gondokat. Kb2 perc letörölni a pultot vagy az asztal egy domsetos(ez a reklám helye 🤣) kendővel.
Zuhany alatt is lehet élvezetes a szex, persze ugye kérdés mekkora a zuhanyzó vagy a kabin.
A padlón egy párnán simán kényelmes tud lenni és nem nyom sehol ha éppen rajta térdelsz.
Persze el kell fogadni másnak csak az ágy amely erre megfelelő hely. Illetve ne felejtsük el kinél mennyire vannak be nevelve a társadalmi elvárások.
Reméljük senkit sem bántottunk meg nem ez volt a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!