Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, valaki használ, vagy használt már távirányítós vibrátort?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amit a pasi tud a telefonjáról irányítani. Gondolkoztam, hogy meglepem egy ilyennel a párom. Van valakinek tapasztalata ilyennel? :)
32F
dec. 11. 08:09
1/3 anonim válasza:
Mi szoktunk ilyennel játszadozni. Legutóbb mozi előtt csusszant fel.
Fogalmam sincs, milyen filmet néztünk, de nagyon élveztem.☺️
2/3 A kérdező kommentje:
De szuper! 😊
dec. 11. 08:50
3/3 anonim válasza:
Igen, nekem van. Ilyen sima tojás alakú, telefonnal irányítható. Egy random hátrány, amire nem is gondoltam: az a fele, ami kilóg a hüvelyből, erősen világít. Azon van a kapcsoló rész, és erős piros fénye van, sok ruhán átlátszik. Erre én nem is gondoltam volna, és biztos nem ilyen az összes, de érdemes lehet ezt fejben tartani választáskor. És nem is olyan halk, mint szerintem kellene. Ami az élményt illeti, nekem nem volt olyan nagy dolog. Ez erősen szubjektív, mindenki más, mást élvez, nekem ez nem adott akkora örömöt, mint más játékaim. Nekem az sem adott pluszt, hogyha nyilvános helyen volt fent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!