Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még akinek ennyi van?
Figyelt kérdés
Általában legalább 8-10 erős spricc jön élvezéskor, de van, hogy akár 12 is. Ez normális? Szinte minden nap elmegyek, nem tartogatom napokig.
32F
dec. 10. 16:35
1/11 anonim válasza:
Ez azért van mert élőben pinát még soha nem láttál.
2/11 A kérdező kommentje:
@1, minden nap látok, ne aggódjál…
dec. 10. 16:51
3/11 anonim válasza:
Én a választ nem tudom, de ha a tiéd normális, akkor az enyem az nem.😀😀 5-8lüktetésen van ebból max 1 spricc, a többi lüktetve folyik ki belőlem.
4/11 A kérdező kommentje:
@3 én is kb. ezt az arányt szoktam olvasni leginkább, ezért is tettem fel a kérdésem.
dec. 10. 17:06
5/11 anonim válasza:
Egyedül csak akkor tudod számolgatni, ha magadnak vered. De engem meg soha nem érdekelt. Meglettek a gyerekek anélkül, hogy előtte mérő edénnyel méregettük volna mennyi jön. De ha téged ez érdekel, a több, az biztos nagyobb esély a teherbe ejtésre. Miért, hány gyereket akarsz? Azon kívül meg máskor nem mindegy? Többet takaríthatsz magad után, ha egyedül csinálod. A nők meg nem ez alapján értékelik a férfit.
6/11 A kérdező kommentje:
@5, szimplán egy kérdés volt, hogy ez mennyire normális… Nem méregetem edényben, nem ezzel akarok tetszeni, illetve nem is erre gerjedek… Szimplán arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyire általános… -.-‘
dec. 10. 17:12
7/11 anonim válasza:
Nekem tetszik ha sok jön és amikor a páromba beleélvezek, épphogy kiveszem és már cseppen is ki belőle😊🫠
8/11 A kérdező kommentje:
@7, szerencsére párom is nagyon szereti! ☺️ Szokta kérni, hogy menjen rá mindenhová, ahova csak jut, viszont fordult régebben elő olyan is, hogy negatívként hatott ez lányra és szinte majdnem elküldött miatta a francba.
dec. 10. 17:29
10/11 anonim válasza:
20-22 loves alatt nem normalis gyenge a fa**od 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!