Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok, tényleg szeret,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, tényleg szeret, vagy csak kihasznál?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, dolgozok, viszonylag jól keresek (programozó) és kb fél éve lett először barátnőm, egy fiatalabb lány, ő most 18 éves.

A kapcsolatunk nem indult zökkenő mentesen, voltak mélypontok már az elején a tapasztalatlanságom miatt (szex). de mindenen sikerült túllendülni.

Aztán jött a szakítás kb 2 hónapja mert kiderült hogy más pasikkal is írogat és hagyta hogy flörtöljeneke vele. Végül a féltékenységem miatt szakított velem. Eltelt 1 hónap és most újra megkeresett, hogy sajnálja és igazam volt, ő volt a buta hogy nem látta be. vissza fogadtam, de nem sokkal később rám írt egy ismerőse, aki látta hogy újra kapcsolatban vagyunk, hogy vigyázzak vele mert Regina egy kis... és amíg nem voltunk együtt azidő alatt kavart azzal a két pasival akik miatt szét mentünk. Elmesélte, hogy a baráti társaság tudja hogy miket csinált velük, és hogy mindenét megdug@tta kb. Nem tudom hogy mit gondoljak, félek hogy csak a pénzem miatt van velem mert nem sajnálom rá soha és közben megcsal ezekkel a csávókkal mert ők jobbak az ágyban mint én.

dec. 10. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
En csak azt látom, hogy a szakítás végre indok volt arra, hogy szétkúrassa magát azzal a 2 pasival, aztán valószínű nem jött be a számítása egyiknél sem, és szépen visszakuncsorogta magát hozzád, de ha újabb alkalma adódik, megint eljátssza ugyanezt. N
dec. 10. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De ne költs rá , csak fele fele legyen minden fizetni való.
dec. 10. 16:24
 3/6 StevenUp ***** válasza:
100%

Te vagy a biztosíték, finoman szólva, a csepp életében, hogy mindig lesz valakije.

Aki egyszer félrek*r az másodszor és harmadszor is meg fogja tenni. Nem véletlenül nem kezdünk újra, szétment partit.

Addig lesz veled amíg nem kíván meg egy arrajáró hapsit, akkor meg megint veszekedni és szakítani fogtok... aztán kezdődik minden elölről.

De szerintem ezt te is tudod.

Valójában a kérdésednek így kellene szólnia:

"Srácok, van egy csaj akivel végre dughatok. De sajnos más is k*rja. Mivel nekem nehéz a csajozás, mitévő legyek? Hagyjam, hogy újra és újra palira vegyen, de legalább néha én is dughatok, vagy legyek férfi és dobjam ki, vállalva azt hogy beláthatatlan ideig nem lesz még egyszer nőm?"

Erre a kérdésre meg első körben neked kellene válaszolnod.

dec. 10. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Szívatnak, pajti, ez a szitu. Nyugi, ő nem változik meg.
dec. 10. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Na ezé nem szabad meghivni a csajt minden szarra

Fizessen csak magának

dec. 10. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól látod haver, a csajszi legfeljebb kedvel, csíp, de nem szeret - mert akkor nem lenne szüksége másra. Mivel nincs túl mély érzelem ezért újra meg újra félre fog kacsintani. Hol csak flörtölésig, hol effektív félre is fog kúrni, s előbb-utóbb lelécel azzal akit nálad jobbnak talál. Nem a te szinted bro' ha a szitu kezelése helyett inkább szorongsz rajta.
dec. 10. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!