Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm barátnője "incselkedik" velem a barátnőm jelenlétében akkor azt mire véljem?
Figyelt kérdés
Ez most valami féle szorakozás vagy mi? Ha akarna valamit nyilván nem a barátnőm előtt tenné. Ha nem akar semmit akkor meg miért tesz amúgy egyértelmű jeleket?
A barátnőm meg miért nem zavarja el a csajt?
dec. 10. 14:34
2/12 A kérdező kommentje:
1
A barátnőm előtt?
Inkább ki akarja nyíratni magát, de ennek mi értelme?
dec. 10. 14:43
3/12 anonim válasza:
Tesztel téged. Azt várja, hogy majd a barátnőd háta mögött felhívd és rámássz, mert akkor egyből szól a barátnődnek és ki leszel dobva.
4/12 A kérdező kommentje:
3
És mit mondana a barátnőmnek, hogy annyiszor flörtölt velem, meg villantott ezt azt, hogy rámásztam?
Az elég hülyén jönne ki.
Bár lassan én félek attól hogy ő mászik rám.
dec. 10. 15:40
5/12 anonim válasza:
Honnan tudod hogy a barátnőd nincs benne a teszben? :)
7/12 A kérdező kommentje:
5
Nemhiszem hogy engedné ezt a barátnőjének.
dec. 10. 15:49
8/12 A kérdező kommentje:
6
Beszólogat, flörtől, az öltözködése is ezt sugalja, villantgat ezt azt. De legutóbb azt mondta a barátnőmnek amikor én aludtam, hogy ha nem kelt fel, mármint a barátnőm akkor majd ő befekszik mellém az ágyba.
dec. 10. 15:52
9/12 anonim válasza:
Miért nem beszéled meg ezt a barátnőddel?
10/12 anonim válasza:
#3nak nagyon igaza lehet. Ha ők nagy országos örökkévaló barinék már 250 éve, akkor meg tutira tesztalanya vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!