Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 éves kor körül elő tud még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves kor körül elő tud még fordulni, hogy egy nő csupán a látványával/jelenlétével merevedést vált ki egy férfinál?

Figyelt kérdés

Tehát nem a párja az illető, csak pl. meglátja.

Mint mikor a tini fiúk a tanárnénit/osztálytársnőket látva merevednek..

Ez a dolog megszűnik idővel? Vagy pl lehet olyan hogy egy bizonyos nő ezt újra előhozza egy nem tini férfiból?

okt. 18. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
okt. 18. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Nekem megy😀
okt. 18. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Naná hogy igen.
okt. 18. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy ki a 40+. Az anyám korabeliekre már tini koromban sem nagyon gerjedtem. Ezer közül egy akad néha, akire spontán feláll. (Vagy annyira szép az arca, vagy úgy van öltözve.) Pláne, hogy már az is zavar, hogy az már nem az én korosztályom. Csupán annyi a különbség,hogy már nem áll fel "rendesen", csak vastagodik. De érzésre az még majdnem ugyanaz. Körülbelül annyi a történés, hogy a kis virsliből krinolin lesz, de felállni már nincs elég ereje. Aztán amikor már menni is alig tudsz, mindegy lesz mennyire áll fel, mert úgysem lesz erőd betenni.
okt. 18. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
A férfi negyven, vagy a nő?
okt. 18. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
39 vagyok, ha megfújja a szél, feláll
okt. 18. 17:43
 7/8 A kérdező kommentje:
A férfi 40 körüli, így gondoltam.
okt. 18. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Simán. De nem a nő miatt hanem a fantázia miatt indul meg a merevedés...
okt. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!