Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugtál már haveroddal/ barátoddal közösen egy nőt?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy egyszerre hármasban. Ki volt az?dec. 10. 13:59
A kérdező szavazást indított:
Prostituált
Prosti egy legénybúcsúban
Egyikünk barátnője
Csak egy közös ismerős
Random csaj egy buliból
Egyéb
24 szavazat
5/17 anonim válasza:
Hát engem dugatwk egyszerre ketten, egy buliban
6/17 anonim válasza:
Igazából itt én voltam a csaj a buliból, akit 2 srác megkapott.
7/17 anonim válasza:
Prostihoz mentünk fel izgalmas volt. Először én dugtam hátulról a haverom meg szopatta előlről. Aztán a haverom dugta hátulról én meg befeküdtem alá és nyaltam, miközben a csaj a farkamat szopta.
8/17 anonim válasza:
Igen.
14 évesen a 30 éves szomszédommal dugtuk a 21 éves barátnőjét.
Később mikor neki nem volt párja és nekem már lett, akkor őt dugtuk ketten.
Aztán megint neki lett, nekem nem volt akkor megint azt a csajszit dugtuk.
És olyan is volt, hogy négyesben párcseréztünk.
Nekem ez természetes lett, és általában már az ismerkedés elején kitérek erre, mert nekem fontos, hogy időnként legyen 2ffi, 1nő felállású hármas.
36/F
9/17 anonim válasza:
Igen volt már ilyenben részem de én voltam a lány 20L
10/17 anonim válasza:
Igen, rendszeresen - mikor kit. Van, hogy a haver csípett fel többest kedvelő lányt és szólt nekem, volt hogy én csíptem fel olyan lányt aki a többest is meg akarta élni és szóltam a cimborának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!