Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez belefer egy kapcsolatba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez belefer egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

1 eve vagyunk egyutt a pasimmal es eddig minden jo volt. Igaz ö mindig ram akart eroltetni dolgokat amire en nem voltam meg kesz. Mult hetvegen egyutt buliztunk vele es egy baratjaval es az en baratnommel. Nagyon becsiptem es vegul az ejszaka nagyon osszegabajodott.

A fiuk ravbeszeltek minket "olyan" dolgokra is. Akkor ejszaka nem voltam beszamithato de masnap mindenre emlekeztem.

Szamonkertem h miert tettek ezt a baratjaval de ö csak azt mondta h benne voltam.

dec. 10. 07:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem fér bele, kihasználtak csak. Az ilyen biztos, hogy nem szeret. Azonnal otthagynám.
dec. 10. 09:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Szex es harmas dologra celoztam az olyan alatt.
dec. 10. 09:39
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
Áldozathibáztatás alert
dec. 10. 12:28
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

Mikor elmentél bulizni akkor beszámítható voltál. Mikor megittad az elsőt akkr is. Pontosan tudod, hisz te ismered magad a legjobban, hogy mit okoz benned az alkohol. Oldja a gátlásaid és kijön a belső bújtatott éned. Amikor lenyelted a másodikat, akkor is beszámitható voltál...harmadiknál is. A negyedik előtt is az voltál, mégis megittad. Hány és hány bűncselekményt lehetne azzal elodázni, hogy: dehát én ittam, drogoztam, szar lelkiállapotna voltam. Ebben semmi erőszak nem volt. Tuti rákérdezett legalább2x hogy akarod e. ..és Te akartad.😁 Akartad akkor akkor is mikor összekacsintottatok, mikor beszeltetek róla, mikor elkezdtetek hazasétálni,mikor még iszogattatok, mikor levetkőztetek, mikor szét tetted, mikor elsőnek kéjesen felnyögtél, mikor kicsuszott és te tetted vissza. Ebben semmi erőszak vagy tudattalanság nem volt. Értem, hogy most van egy kis szégyenérzeted, de ez ilyen

😊

dec. 10. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Mindjárt te is törölve leszel🤣🤣🤣
dec. 10. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
😀 neeee 😀
dec. 10. 13:39
 17/19 anonim ***** válasza:
35%
🤣🤣🤣
dec. 10. 14:07
 18/19 anonim ***** válasza:
63%
Amelyik pasinak az az igénye, hogy más dugja a barátnőjét az nem normális, attól meg kell szabadulni.
dec. 10. 15:10
 19/19 anonim ***** válasza:
71%

Ha elolvastad figyelmesen, a másik csajt is dugták. Jó kis 4es

dec. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!