Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez belefer egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
1 eve vagyunk egyutt a pasimmal es eddig minden jo volt. Igaz ö mindig ram akart eroltetni dolgokat amire en nem voltam meg kesz. Mult hetvegen egyutt buliztunk vele es egy baratjaval es az en baratnommel. Nagyon becsiptem es vegul az ejszaka nagyon osszegabajodott.
A fiuk ravbeszeltek minket "olyan" dolgokra is. Akkor ejszaka nem voltam beszamithato de masnap mindenre emlekeztem.
Szamonkertem h miert tettek ezt a baratjaval de ö csak azt mondta h benne voltam.
dec. 10. 07:36
2/19 menta34 válasza:
Dobd ki. Biztosan tudta, hogy mik a határaid, csak kihasználta, hogy nem vagy beszámítható. Ez amúgy erőszak, szóval a macsója megérdemli, hogy levélben dobd, majd írd le azt is, hogy rájöttél, hogy ez így erőszak volt ezért feljelentetted őket. Aludjon már szarul párat...
3/19 anonim válasza:
Szexuális erőszaktipikus esete. Miszerint, cselekvés képtele, ezalatt bódult állapotban tetted meg a döntést! Ergo nem voltál teljes tudatodnál. Hoppácska!
4/19 anonim válasza:
Nem fér bele, semmiképp. Nem voltál döntéshozó állapotban, Kihasználta bódult állapototok.
5/19 anonim válasza:
Azonnal dobd ki! Gyakorlatilag nemi erőszakot követett el, ugyanis nem voltál olyan helyzetben, hogy dönts, ő pedig ezt kihasználta.
6/19 anonim válasza:
A kulcs szó, a "józanság, amiben te nem voltál! Dobd ki ezt az sunyi kis majmot!
7/19 anonim válasza:
Ez már mindegy. Elcseszted,terjed a híred,joggal.
8/19 anonim válasza:
Ilyen dolgokra nem beszéltek rá, csak olyanra?
9/19 anonim válasza:
"A fiuk ravbeszeltek minket "olyan" dolgokra is" Fagyit kellett ennetek ilyen hidegben? Olyan jo, hogy mindenki elképzeli magának ebböl a szövegböl, hogy mire is beszéltek rá, és annak alapján megállapitják: eröszak, kidobni, feljelentés, stb. Ilyen itt egy megalapozott vélemény.
10/19 anonim válasza:
Pontosan mik azok az "olyan dolgok"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!