Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt kamasz korodban amikor szexeltél idősebb nővel?
Figyelt kérdés
Mi a sztorid? Hány évesek voltatok?dec. 9. 16:55
1/9 anonim válasza:
Szerencsére nem..
Miért jó, hogy valaki rajtad élvezkedik, mert már a második házassága is tönkrement?
2/9 anonim válasza:
14 évesen rányomultam egy 18 éves lányra. Láttam rajta, hogy meglepte, hogy ilyen bátor vagyok és valahol imponált neki, sőt a végén puszit is adott, de ennyiben maradt a dolog. Később meg 19 évesen kikezdtem az egyik legjobb barátom anyjával. Ott is hasonló történt, csak ott nem puszi lett a vége, hanem hagyta magát ujjazni egy darabig, de aztán eltolt magától és totál megzavarodott, elküldött. Utána meg tök furán viselkedett. Ma már tudom, hogy hagyta volna magát, csak nem kellett volna olyan hamar feladni.
3/9 anonim válasza:
25 évesen 37 éves nővel. 34 évesen 46 évessel.
8/9 anonim válasza:
Nekem sajnos nem volt lehetőségem, de szívesen kipróbáltam volna! 45F, de ha úgy alakulna most is benne lennék!
9/9 anonim válasza:
20 évesen olyan helyen dolgoztam, ahol tömérdek nő volt, sok bombázóval szemeztem, de a legrámenősebb egy kicsit dagibb csaj volt, nagyon szép arccal.
Végül felcsábított magához, igazi perverz csaj volt, de én még nem voltam elég tapasztalt.
Azt mondta, nagyon meg tudnám dugni, ha nem élveznék bele ilyen hamar, mert ekkora farok még nem járt benne de így nem tudott elélvezni (én persze kétszer is).
Még utána is felakart hívni, de utána már leráztam, mert voltak persze ott bombázók is és ugye én is egyre tapasztalt lettem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!