Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan érjem el, hogy orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Woody000 kérdése:

Hogyan érjem el, hogy orgazmusa legyen a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Már 1 éve élünk szexuális életet együtt. Nagyon sokszor probáltam már elérni, hogy orgazmusa legyen a barátnőnek a kezemtől. Van, hogy 1 órán át csinálom neki, jó helyen és mindig azt mondja közel van, de semmi. Végén mindig nagyon nedves, de nem tudjuk mit csinálok rosszul. Kérlek segítsetek!

dec. 8. 19:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
65%

Férfiként nekem sincs orgazmusom, ha egy lány ki próbál elégíteni, de saját magamnak megy.

Ellentétben minden lányt ki tudtam elégíteni.

A csiklót kell nyalogatni, óvatosan bánni vele, az ujjal is inkább vigyázva, érzéssel kell ingerelni. Van, aki azt szereti, ha emellett egy vagy két ujj a hüvelyben van. Fontos megjegyezni, hogy alaposan be kell nedvesíteni a területet, mert szárazan tapad és az fáj és rossz. Nyállal és hüvelynedvvel nedvesítek, az ujja(i)mat meg érzéssel rakom bele.

Minden létező mozdulatomnál odafigyelek rá, átérzem az érzéseit, rezdüléseit. A légzése, mozgása megváltozik amikor élvezi, na akkor nem szabad abbahagyni, folytatni kell, ki kell tartani csakazértis.

Az elélvezése után érzéki romantikus szenvedélyes összebújás, csókolgatás, simogatás, odafigyelés, szeretgetés.

dec. 9. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!