Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan érjem el, hogy orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Woody000 kérdése:

Hogyan érjem el, hogy orgazmusa legyen a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Már 1 éve élünk szexuális életet együtt. Nagyon sokszor probáltam már elérni, hogy orgazmusa legyen a barátnőnek a kezemtől. Van, hogy 1 órán át csinálom neki, jó helyen és mindig azt mondja közel van, de semmi. Végén mindig nagyon nedves, de nem tudjuk mit csinálok rosszul. Kérlek segítsetek!

dec. 8. 19:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
24%

Valószínű ő képtelen rá.

Fogadjátok el.

dec. 8. 19:21
 2/21 anonim ***** válasza:
15%
Add kölcsön nekem. Garantálom.
dec. 8. 19:25
 3/21 anonim ***** válasza:
72%
Kezeddel? Inkább a nyelveddel és ujjaddal. Kézzel ő is tudja magának.
dec. 8. 19:29
 4/21 A kérdező kommentje:
Pontositok akkor az ujjammal csinalom én is neki. De azért írtam ki, hogy segítséget kapjak nem azért, hogy ilyen válaszokat, mint ez a 3
dec. 8. 19:36
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Mindkettőtöknek az első kapcsolata ez, amiben szex is van?
dec. 8. 19:42
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha magának csinálja akkor sikerül?
dec. 8. 19:44
 7/21 A kérdező kommentje:
Mindketten 19 évesek vagyunk és ez az első kapcsolatunk amibe van szex is, maganak amikor csinalja akkor van orgazmusa igen
dec. 8. 19:46
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem rágörcsöl és nem tudja elengedni magát. Gyakoroljatok,megnézhetnéd ő hogy csinálja magának,izgató is el is lazul.

6#

dec. 8. 19:50
 9/21 A kérdező kommentje:
Esetleg amikor csinalom neki akkor hogyan csinaljam, hogy tenyleg nagyon jó legyen?
dec. 8. 19:54
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
A csiklóját izgad körkörösen. Vagy nyald a csiklót és közben ujjazd.
dec. 8. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!