Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk napi hány erekciótok van átlagosan?
Figyelt kérdés
dec. 8. 17:56
1/9 anonim válasza:
Számokban ezt nem lehet kifejezni. Van hogy feláll van hogy nem, van hogy kicsit feláll, van hogy nagyon. És ez egész nap váltakozik, néha a szexuális izgalom miatt áll fel, de nem minden esetben, van hogy csak úgy random épp merevedésem van és fel sem vagyok izgulva
2/9 anonim válasza:
Inkább leírom mikor nincs.
A kis méretem miatt nincs szexuális életem, se párkapcsolatom.
3/9 anonim válasza:
Hirtelen itt mindenkinek folyamatosan lesz, élőben neg az átlag magyar egy lépcsőtöl liheg.
4/9 anonim válasza:
40 éves korom előtt már a gondolattól is felállt, most meg már spontán sosem fordul elő.
6/9 anonim válasza:
Én elmúltam 40 de ugyanolyan mint régen, nem a korra kell fogni, hanem a genetikára!
7/9 anonim válasza:
Sosem számoltam, de rengetegszer egy nap. 32F
8/9 anonim válasza:
Nekem 30 évesen minden nap van. Nem lihegek se a lépcsőtől, nyáron nem egy maratont is lefutok. Jó erőben vagyok és ezt a partnereim is érzik az ágyban.
9/9 anonim válasza:
40 éves vagyok és naponta többször szokott felállni.
Nem szoktam számolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!