Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha nektek erekciótok van pl busz stb akkor ti is elkezditek mozgatni a labatokat vagy a zsebetekbe nyúlni ? Kíváncsi lennék ti miket szoktatok csinálni vagy elrejteni ha esetleg sztori is van meghallgatom
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 19:40
1/9 anonim válasza:
Ölembe veszem a táskám, hogy ne látszódjon.
2/9 anonim válasza:
Semmit. Hidd el, senkit nem érdekel,hogy áll a dákó. Amúgy ha "el akarod takarni" azzal csak oda vonzod a figyelmet.
3/9 anonim válasza:
Általában a kezemet zsebre teszem.
Nekem volt olyan hogy a négyes ülésben két csaj ült velem szemben és úgy lett merevedésem, persze úgy tettem mintha nem lenne semmi és bámúltam kifele az ablakon. A csajok észrevették és el kezdtek kacarászni amire egyre jobban meredezett. Szűz voltam még és vörösödtem rendesen.
4/9 anonim válasza:
Megigazitom mindig meg ugy fordulok ne lássák
Nyáron nehezebb takarni
5/9 anonim válasza:
Mindig alaposan felmérem a helyzetem: hol ülök, ki láthat. Ha szem előtt vagyok, akkor odarakok valamit, mondjuk a sapkám, és az alatt diszkréten bírom birizgálni (persze így csak magammal tolok ki, hiszen csak még jobban fölizgulok, kiverni viszont nem bírom). De olyan is volt már párszor, hogy kivertem a buszon. Ezt akkor lehet viszonylag biztonságban megtenni, amikor te ülsz leghátrébb az összes utas közül.
7/9 anonim válasza:
Ha meg tudom oldani hogy ne lássák akkor zsebhokizok 🙂
8/9 anonim válasza:
altalaban felemelem az egyik labam es ahhoz igazitom, vagy felrehuzom zsebre tett kezzel, esetleg rarakok valamit, polot, taskat, stb
amugy azt vettem eszre, hogy pl ha ulok, akkor a nadragom sokszor ugy felgyurodik, mintha allna. egy idoben igazgattam, de aztan rajottem pont senkit nem erdekel es nem fogok magyarazkodni egy hulye farmer miatt. nem is kellett
9/9 anonim válasza:
Amikor mentem a szeretőmhöz akkor kegyetlenül meredezett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!