Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Fordult ez már elő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Fordult ez már elő?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyről hallottam hogy amikor szeretkezésre kerül a sor, és a férfi elégíti ki a nőt, akkor nagyon sokszor van az, hogy amikor a nő azt mondja hogy közel van ahhoz hogy elélvezzen, vagy hogy jó neki, akkor a férfi vagy teljesen elrontja és túl lassan, gyorsan, erősen csinálja, vagy át vált valami teljesen másra. Ez tényleg ennyire gyakori? (Sokszor) fordult már elő?

(nem a férfiak ellen szólok, nem akarok senkit sem megbántani, csak érdekel)

L

dec. 8. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért nem kell tempót váltani.

És ezért kell kommunikálni.

dec. 8. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Igen, előfordul. De szerintem nem para, emberek vagyunk nem érezzük azt amit a másik, ezért - vagyis ennek elkerülése érdekében - érdemes kommunikálni a szexben (is).

Amúgy nekem nőként akkor is van ilyen ha mondjuk én vagyok felül és valamiért kiesek a ritmusból, vagy ha maszturbálok, és magamat kényeztetem. Nem kell ezt olyan tragikusan felfogni, megesik, gyakorolni kell, hogy kevésbé történjen meg, illetve hogy meglegyen a képességünk arra, hogy vissza tudjunk lendülni az ilyenek után.

dec. 8. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
igen
dec. 8. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Igen, főleg, amikor majdnem elmentem és hallatszott a hangomon, akkor kapcsolt rá, pedig nem kellett volna semmin változtatni. Elvesztettem a ritmust.
dec. 8. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen, igen és igen. Ez az egyik legáltalánosabb probléma a férfiaknál. Ha jelzed, hogy ez most így nagyon jó, elkezdi teljesen máshogy (általában durvábban) csinálni amit csinál. Mindig elmondom előre, hogy ezt ne.
dec. 8. 16:47
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
#5 Totál igaz :D
dec. 8. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Igen...de meg lehet egyébként beszélni utána. Már csak azért is , hogy legközelebb jobb legyen.

Össze lehet hangolódni de ha néma maradsz nem változik semmi.

Elmondhatod neki, hogy amit csinál azt folytassa és ne változtasson, de ha plusz kell, hogy rásegít az ujjaival vagy te magadnak az is jó.

dec. 8. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
25%
Pont, mint a lányok a farokverésnél.
dec. 9. 07:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan “Lányok, nők!” kérdés, ahol nem jön kompenzálni egy pasi, hogy na pOnT miNt a LánYOk… 😂
dec. 9. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Lányokat mindig csodálatosan ki tudtam elégíteni újra és újra, de én még sose elégültem ki.

Számomra amikor egy lányt kielégítek, akkor csodálatosan érzem magam, mert olyankor közel érzem magam hozzá és meghitt melegséges érzés az összebújás. Hiányzik az életemből.

dec. 9. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!