Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik spermaölő tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik spermaölő tabletta férfiak számára?

Figyelt kérdés
Gumival védekeztünk, amit levett úgy, hogy nem vettem észre időben, aztán azt mondta, a hasamra fog elmenni, majd lazán belém élvezett. Állítja, hogy vett be előtte valami spermaölő tablettát, de kétlem, hogy van ilyesmi.

dec. 8. 15:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Még valami: tisztelet persze a nők azon kivételének, akiknek nem jönnek be az ilyen fazonok, mint a Kérdező pasija. 🥶

#9 voltam

dec. 8. 15:55
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem a pasim, de igen, igazad van.
dec. 8. 15:59
 13/23 anonim ***** válasza:

Akkor ki ez az ember, Kérdező?

Honnan ismered?

Milyen kapcsolatban vagy vele?

dec. 8. 16:01
 14/23 A kérdező kommentje:
Semmi, csak szexet akartam, lehetett sejteni hogy zűrös alak. Sose jártam így, remélem nem fertőzött meg semmivel. Nem akarom tovább részletezni, így jártam. Valószínű kamuzott a tablettáról.
dec. 8. 16:05
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

De ha lehetett sejteni, hogy zűrös alak, akkor egyrészt bejönnek neked ezek a fazonok, másrészt tudtad, hogy bunkó lesz. Mit vártál akkor?

Szexkapcsolat lehetett volna egy normális pasival is, aki tisztel téged.

Na, de mindegy, én nem bántalak, van bajod így is. Hello.

dec. 8. 16:11
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Biztosan kamuzott a tablettárol, mert olyan nincs amit elötte kell bevenni és nyugodtan belédélvezhet. (" vett be előtte valami spermaölő tablettát") Nem tudom mi az elképzelésed erröl a kapcsolatrol. Folytatni akarod még? Mert érdemes lenne ráijesztened azzal, hogy terhes lettél és a baba csakis töle lehet.
dec. 8. 17:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik, hazudott.

Nőknek van (Pharmatex), de azt sem megenni kell, hanem hüvelybe helyezni.

dec. 8. 17:11
 18/23 anonim ***** válasza:
65%
Olyan könnyű megvezetni az embereket. A kérdező egy troll.
dec. 8. 17:13
 19/23 Eric Griffin ***** válasza:
65%
Ha nem vetted észre időben hogy nincs rajta gumi, akkor honnan tudtad volna hogy a hasadra élveze el. És ő miért jelentené be ha nem akarja hogy észre vedd. Legalábbis időben észre venni gondolom azt jelenti hogy még élvezés előtt. Kicsit zavaros
dec. 8. 17:43
 20/23 A kérdező kommentje:
Miután észrevettem, már mindegy volt, mert egy ideje úgy nyomta. Akkor mondta, hogy lejött neki, de majd a hasamra élvez. Normális pasit akkor otthagytam volna, de féltem tőle, az is megfordult ezek után a fejemben, hogy képes direkt belém élvezni, meg az is, hogy ha ellenkezek, durván meg fog erőszakolni. Ez van, nyilván megérte neki, hogy soha többé nem fekszem le vele.
dec. 8. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!