Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik spermaölő tabletta férfiak számára?
Figyelt kérdés
Gumival védekeztünk, amit levett úgy, hogy nem vettem észre időben, aztán azt mondta, a hasamra fog elmenni, majd lazán belém élvezett. Állítja, hogy vett be előtte valami spermaölő tablettát, de kétlem, hogy van ilyesmi.dec. 8. 15:18
11/23 anonim válasza:
Még valami: tisztelet persze a nők azon kivételének, akiknek nem jönnek be az ilyen fazonok, mint a Kérdező pasija. 🥶
#9 voltam
12/23 A kérdező kommentje:
Nem a pasim, de igen, igazad van.
dec. 8. 15:59
13/23 anonim válasza:
Akkor ki ez az ember, Kérdező?
Honnan ismered?
Milyen kapcsolatban vagy vele?
14/23 A kérdező kommentje:
Semmi, csak szexet akartam, lehetett sejteni hogy zűrös alak. Sose jártam így, remélem nem fertőzött meg semmivel. Nem akarom tovább részletezni, így jártam. Valószínű kamuzott a tablettáról.
dec. 8. 16:05
15/23 anonim válasza:
De ha lehetett sejteni, hogy zűrös alak, akkor egyrészt bejönnek neked ezek a fazonok, másrészt tudtad, hogy bunkó lesz. Mit vártál akkor?
Szexkapcsolat lehetett volna egy normális pasival is, aki tisztel téged.
Na, de mindegy, én nem bántalak, van bajod így is. Hello.
16/23 anonim válasza:
Biztosan kamuzott a tablettárol, mert olyan nincs amit elötte kell bevenni és nyugodtan belédélvezhet. (" vett be előtte valami spermaölő tablettát") Nem tudom mi az elképzelésed erröl a kapcsolatrol. Folytatni akarod még? Mert érdemes lenne ráijesztened azzal, hogy terhes lettél és a baba csakis töle lehet.
17/23 anonim válasza:
Nem létezik, hazudott.
Nőknek van (Pharmatex), de azt sem megenni kell, hanem hüvelybe helyezni.
18/23 anonim válasza:
Olyan könnyű megvezetni az embereket. A kérdező egy troll.
19/23 Eric Griffin válasza:
Ha nem vetted észre időben hogy nincs rajta gumi, akkor honnan tudtad volna hogy a hasadra élveze el. És ő miért jelentené be ha nem akarja hogy észre vedd. Legalábbis időben észre venni gondolom azt jelenti hogy még élvezés előtt. Kicsit zavaros
20/23 A kérdező kommentje:
Miután észrevettem, már mindegy volt, mert egy ideje úgy nyomta. Akkor mondta, hogy lejött neki, de majd a hasamra élvez. Normális pasit akkor otthagytam volna, de féltem tőle, az is megfordult ezek után a fejemben, hogy képes direkt belém élvezni, meg az is, hogy ha ellenkezek, durván meg fog erőszakolni. Ez van, nyilván megérte neki, hogy soha többé nem fekszem le vele.
dec. 8. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!