Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik spermaölő tabletta férfiak számára?
Figyelt kérdés
Gumival védekeztünk, amit levett úgy, hogy nem vettem észre időben, aztán azt mondta, a hasamra fog elmenni, majd lazán belém élvezett. Állítja, hogy vett be előtte valami spermaölő tablettát, de kétlem, hogy van ilyesmi.dec. 8. 15:18
1/23 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos, hogy én nem mérgezném magam olyannal.
2/23 anonim válasza:
Gratulálok a babához. Viccen kívül, esemény utáni tablettát írass ASAP.
3/23 anonim válasza:
De a nők nem baj, ha mérgezik magukat a peteérést gátlóval?
Lehetne már valami normális megoldás, a 21. században itt tartunk....
4/23 anonim válasza:
Ez az ő döntésük. Nők körében elfogadott a fogamzásgátló.
Erről én nem tehetek.
5/23 A kérdező kommentje:
Vettem be esemény utánit, 14 órával később sikerült szerezni. Fogamzásgátlót nem szedek, de ezt most muszáj volt. Nem kértem, hogy mérgezze magát bármivel is, csak azt kértem, használjunk gumit.
dec. 8. 15:30
6/23 anonim válasza:
Ez hülyeség ahogy van!
Egyértelműen **arházi!
Jelentsd fel nemi erőszakért!
7/23 anonim válasza:
2-es vagyok, akkor jó, ha vettél. Hány évesek vagytok? Alkalmi kapcsolat volt?
8/23 A kérdező kommentje:
Engem fognak meghurcolni. Nem jelentem fel, nincs értelme.
dec. 8. 15:32
9/23 anonim válasza:
Még valami, jobban elolvasva a kérdést, ez feltűnt:
"aztán azt mondta, a hasamra fog elmenni, majd lazán belém élvezett.
Ez a bunkóságnak a felsőfoka. Nehéz megemészteni, hogy a nők ilyen szemetekhez vonzódnak.
De ez a nőkről is elmesél azért valamit.
10/23 anonim válasza:
Vannak férfiaknak fogamzásgátló készítmények több féle is van gyógyszer illetve injekció formájában de kérdés mennyire hatékony és mennyire van kiforrott eljárás ez a része még nagyon gyerek cipőben jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!