Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Gyarmati Fanni milyen nő volt? Szexi?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy régen volt és már meghalt, de ha ettől eltekintünk, milyen hölgy volt? Csinos? Jól nézett ki?
dec. 8. 10:34
1/4 anonim válasza:
Aranyos szép nekem tetszik a kisugárzása
2/4 anonim válasza:
Szép, szép, de Radnóti mégis a szeretőjét, Beck Juditot kúrogatta.
3/4 anonim válasza:
Nem szépek a zsidó nők, ő is csúnya, kérdező sokan maiak nem tudják már melyik a zsidó név, menyik nem, miert nem írtad oda, hogy zsidó? akkor egyertelműbb válaszokat kapnál
4/4 anonim válasza:
3.: Te meg egy ocsmány antiszemita vagy. Fanni gyönyörű nő volt. Igaz én nő vagyok és heteró, de azt látni lehet, hogy szép nő volt. A zsidók közt is vannak szépek, csúnyák, közepes külsejűek. Nagyon sokakon meg ki se jönnek a zsidó jellegek. Sok a szőke, kék szemű, pisze orrú zsidó is, akiről meg se mondanád. Sok dél-európainak (olasz, szerb, görög. stb.) meg szintén gyakran van nagy orra és markáns arca, sokan zsidónak is nézik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!