Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Puncifing - miért félek tőle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puncifing - miért félek tőle ennyire? (Nő)

Figyelt kérdés

Privát üzenetekre nem válaszolok...

Az első komolyabb páromnál volt ilyen hang, ő folyton azt hitte, hogy igazi puki. Talán itt kezdődött, hogy cikinek tartottam. Pedig 10 évvel idösebb nálam.

Utána jött egy pasi, ő "kicsit" fiatalabb volt, mint én. Mégis tudta, mi ez, nem kínos stb. De ahogy nevetek rajta, annál jobban jön ez a hang és rossz érzés. Annyira összeszoritom magam, és ezen kattog az agyam, hogy nem is élvezem, csak stresszelek és izzadok.

Na és most megint van egy emberke, múltkor már volt ez-az. De már most azon izgulok, hogy nem merek felül lenni, mert ez lesz. Megint nevetnék egyet, akkor mégjobban.

Hogy győzhetném le ezt a "félelmet"? 😬😀

dec. 8. 09:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat.

Hiába mondogatom magamban, hogy nyugi, nem gáz, mégis annyira elrontja nekem az egészet, hogy ezen pörög az agyam közben. Pl a pasiknak meg az a ciki, ha pár perc alatt elmennek, nekem meg ez 😀 hülye hasonlat, tudom.

dec. 8. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem férfiként nagyon izgató ez a hang, és még jobban beindít! A lényeg hogy a partneremmel mindketten élvezzük.
dec. 8. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb hasonlat. De ha "hibaként tekintjük akkor szoszo. Annyi a különbség, hogy talán, ezen neked nehezebb változtatni,
dec. 8. 12:31
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
A természetes dolgok ("puncifing" amit a levegő okoz ha a hüvelybe kerül) gátlásoságot okoznak egyesekben, viszont a termeszetelenes dolgok meg alapok... nagy baj van a világban az biztos.
dec. 8. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!