Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt már olyan, hogy annyira kívántátok a nőt, hogy azt sem tudtátok, hogy kezdjetek neki?

Figyelt kérdés

Így jártam tegnap este. A nővel első sex volt, mikor láttam hogy szabad a pálya azt sem tudtam hogy a száját nyakát vagy mit csókoljak rajta először.

Nagyon fura érzés volt

dec. 7. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Nem!

Mindig tudom mit akarok vele csinálni

dec. 7. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egyszer egy ilyen élményem, nem is az, hogy kívántam nagyon, hanem egy elképesztően gyönyörű csajról volt szó, akire az egész suli vágyott, és ott volt előttem meztelenül, hogy megdughassam... Nagyon izgultam, az lett, hogy behatolás előtt elsültem :)
dec. 8. 07:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez aranyos. :)

Nőként kifejezetten jóleső hallani.

dec. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!