Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan nők, akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akiknek inkább a kisebb péniszek jönnek be átlagos vastagsaggal?

Figyelt kérdés
Van olyan nő aki jobban kedveli a kisebb, mondjuk 12-13cm hosszú átlagos vastagságú péniszt mint a nagyobb méreteket?

dec. 7. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hogy van.
dec. 7. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Igen :)
dec. 7. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
vannak, elég sokan, sőt szerintem többen mint akiknek a nagy
dec. 7. 19:44
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Lehet élvezik viszont a nagy fasztól tudnak igazán nagyot élvezni.
dec. 7. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Biztos van ilyen. Nekem is volt olyan párom akinek 13 volt, semmi baj nem volt vele. A mostani is átlagos, 15 cm, teljesen elég. 18l
dec. 7. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Igen van, volt olyan barátnőm akinek az 5.5cm átmérőjű péniszem vastag volt.
dec. 8. 07:06
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Kisebbet is élvezik, meg nem is juthat mindenkinek 17+ szerszám ezt a nőknek is el kell fogadni. Valós 17+ ami nem seggluktól van mérve amúgy is kevés van kb 10% a férfiaknak.
dec. 8. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Van.

Kb 100ból 2-3.

De a többinek is elég az átlagos 16-17 centis.

dec. 8. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Most voltam valakivel, akinek olyan nagy és vastag, hogy egy napig éreztem a hüvelyemben azt a feszítő érzést utána, ami cseppet sem kellemes. Sokat nem élveztem az egészből. Inkább a tudat az izgató, hogy még egy napig fizikailag is megmaradt az érzés, mivel évek óta nem szexeltem előtte. Ettől még igazán élvezetes szexben csak átlagos mérettel volt részem.
dec. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!