Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk izgatóbb számotokra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk izgatóbb számotokra a punci ha enyhén pisiszagú?

Figyelt kérdés
dec. 7. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
miért a tied most az?
dec. 7. 15:00
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Ha spontán nyalásra kerül a sor valahol és előtte nem volt fürdeni és pisilt már, az engem nem zavar. A lényeg az, hogy kinyalhassam és enyém lehessen mindenestől.
dec. 7. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
Kosz, hy lepontoztatok majmok mert en maskepp gondolkozok mint ti akik lepontoztatok csicskak. hajadismilyen....
dec. 7. 16:00
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
Kutyának a fa szát.
dec. 7. 17:20
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem!

Nem vagyok húgyfétises

dec. 7. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
Igénytelensegre utal nálam.
dec. 7. 19:21
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
nekem tetszik, mondjuk fürdés után eltelt már 3 óra és már pisilt 1-2x na akkor jó
dec. 7. 19:44
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
Igazából jobban izgat ha kutyában szethuzom a nagy picsát és enyhe szarszaga van. Ha megérzem lövöm is tele a lyukat.
dec. 7. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
A popsiszag engem is jobban izgat. Ha már volt nagy WC és utána rendesen ki lett törölve, de enyhén érezni, hogy volt valami, ami nem szarszag hanem valami kellemes tömény popsisuag, akkor arra indulok és rakom is be rögtön aztán teleélvezem a lány végbelét, hogy még utána fojdogáljon is belőle.
dec. 7. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!