Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz csajozáskor farokfotót is bevetni (nem kéretlenül persze)?
Figyelt kérdés
Ha már olyan a hangulat és úgy érzem tudom fokozni... (nagy farkam van és szép is, szinte minden nő azt mondta eddig rá hogy gyönyörű)
F/33
dec. 7. 12:54
12/18 A kérdező kommentje:
11: 20/5 cm.
dec. 7. 17:23
13/18 anonim válasza:
Persze mindenkié ekkora már lassan ITT. Akkora egy kamus nyomi vagy 😂😂
Ha annyi csaj megdícsérte volna meg ilyen sikeres lennél ezzel a módszerrel akkor:
1. Megse kérded itt hanem csinálod tovább mert ugye bejött a csajoknak
2. Nem itt kérdezgetsz hanem élőben kezelgeted a nőket.
Na ezek után szerintem mindenkinek egyértelmű hogy kamus.
14/18 anonim válasza:
13.
Itt ez a 20/5 cm csak átlagos méret. 🤣
15/18 A kérdező kommentje:
13: valóban ekkora. A fejem nem szép, ez is tény. Innen már összerakhatod miért nem vagyok tele nőkkel.
dec. 7. 18:23
16/18 anonim válasza:
Igen, a farok méret csak 1 dolog a másik 99melett.. Lehet neked nagy, ha nem tetszesz nekik lesz@rják a méreted.
És csak itt gyk-n megy a mese, hogy mindenki a nagyra ugrik azonnal.
17/18 anonim válasza:
Ha témába illő simán. Én szoktam ezeknek örülni ha már kicsit fülledtebb a beszélgetés, dob a hangulaton és énis viszonzom egy kép formájában
18/18 A kérdező kommentje:
17: Na látod, nem rossz dolog ez.
dec. 7. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!