Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire lenne gáz elveszteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne gáz elveszteni a szüzességem szerelem nélkül?

Figyelt kérdés

Már volt több barátom de egyikkel sem lett tartós kapcsolat. Viszont egyre inkább kiváncsi vagyok milyen lehet a szex, illetve a barátnőim is cikiznek mert még szűz vagyok 18 évesen.

Nagyon gáz lenne kipróbálni a szexet egy fiúval szerelem nélkül?

dec. 7. 02:36
1 2
 11/15 Attila8890 ***** válasza:

Ez csak a te döntèsed akàrhogy döntesz,arra figyelj hogy te legyèl fontos az első alkalommal

Figyeljen ràd a partnered és lehet belőle egy gyönyörű emlèk

dec. 7. 06:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Én szerelmes voltam az első pasimba de a szex nem volt jó. Nem is tartott sokáig, a következőbe nem voltam szerelmes de az ágyban nagyon tuti volt. Ez ilyen. Azt tedd amit jónak gondolsz! A barátnőid meg hülyék, ne azért akarj dugni. Olyannal tedd, akinél vágyat érzel, az nem baj ha nem vagy szerelmes!
dec. 7. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Az enyemet is egy tapasztalt rendes pasi vette el akit direkt ezert kerestem meg csak es egy pillanatig nem bantam meg azota se mert nagyon jo volt es nagyon figyelt sokat tanitott torodott velem! Csak ajanlani tudnam barkinek de ez itt nem a reklam helye!

23/N

dec. 7. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

Röviden, igen...

Miért baj, ha még megvan, a hülye barátnőidre ne hallgass, 10-20 év múlva mindegyik levirágzott egyedülálló lesz, nyakában 1-2 gyerekkel.

dec. 7. 10:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha kívánod a szexet, akkor nem gáz, ha 18 múltál.
dec. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!