Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz elveszteni a szüzességem szerelem nélkül?
Már volt több barátom de egyikkel sem lett tartós kapcsolat. Viszont egyre inkább kiváncsi vagyok milyen lehet a szex, illetve a barátnőim is cikiznek mert még szűz vagyok 18 évesen.
Nagyon gáz lenne kipróbálni a szexet egy fiúval szerelem nélkül?
Ez csak a te döntèsed akàrhogy döntesz,arra figyelj hogy te legyèl fontos az első alkalommal
Figyeljen ràd a partnered és lehet belőle egy gyönyörű emlèk
Az enyemet is egy tapasztalt rendes pasi vette el akit direkt ezert kerestem meg csak es egy pillanatig nem bantam meg azota se mert nagyon jo volt es nagyon figyelt sokat tanitott torodott velem! Csak ajanlani tudnam barkinek de ez itt nem a reklam helye!
23/N
Röviden, igen...
Miért baj, ha még megvan, a hülye barátnőidre ne hallgass, 10-20 év múlva mindegyik levirágzott egyedülálló lesz, nyakában 1-2 gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!