Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz elveszteni a szüzességem szerelem nélkül?
Már volt több barátom de egyikkel sem lett tartós kapcsolat. Viszont egyre inkább kiváncsi vagyok milyen lehet a szex, illetve a barátnőim is cikiznek mert még szűz vagyok 18 évesen.
Nagyon gáz lenne kipróbálni a szexet egy fiúval szerelem nélkül?
Igen!
Biztosan nem feküdnék le igy senkivel se!! Szerintem nagyon sérülnèl, és most ha itt azt mondja neked valaki, hogy dugasd meg magad valakivel szerelem nèlkul, fogod magad és szétrakod emiatt a lábaid? Mert itt ezt megerősítette józsika istenfaszamögöttről hogy ez jó lesz neked? Ráadásul elmondom, hogy egy jó maszti, amit úgy csinálsz ahogy neked jó, sokszor sokkal jobb, mint valakivel szexelni akit nem szeretsz. Innen senki nem ismer, senki nem tudja, hogy éreznéd magad utánna, csak te, vagy te sem, mert ez a helyzet neked is új, es előre ugye nem látsz, de miután megtörténik ezt sokkal másképp fogod gondolni.. de egy ilyenbe biztos, hogy csak sérülni tudsz, aki pedig azt mondja, hogy -nem csak szerelemből lehet szexeleni- az valoszinuleg egy kiélt, a partnereire igénytelen akárki.. egy normalis erkölcsökkel rendelkező, és önmagával tisztában lévő lánynak szüksége van a törődésre, figyelemre, foleg miutan valaki ott lent megtett veled valamit amit addig senki.. ami pedig a legfontosabb, hogy csak akkor jó a szex ha szeretsz és szeretve vagy, figyelnek rád, mert ez a normális, csak a mai vilagban alig lehet ehhez normalis partnert talalni.. annyival, de annyival jobb olyan emberrel elveszíteni és csinálni először a dolgokat aki szeret, vigasztal, és az égbe repít az ölelésével, mint egy olyannal, akit te leirtál, hogy siman megéri várni akár több évet is.. elhiszem hogy nagyon vágysz már rá, de hidd el hogy nagyon nagy sebet tud ejteni ha nem egészséges körülmények közt veszted el.. és saját magadtól elveszed ennek a varázsát.. én igy gonolom.. 20L
Első vagyok
De ráadásul milyen “barátnőid” vannak, akik ezért tesznek rád bármilyen megjegyzést és cseszegetnek??! Úgy otthagynám őket a f@szba mint a szél.. hát nehogy már a “barátnőid” tegyek rád ezzel nyomást, tudom milyen ez, egy korosztály vagyunk, tudom, milyen érzésed van emiatt, de ezek nem barik, undok, irigy kis ge*ik amiért te nem vagy úgy használva mint ők, ha nem is tudatosan, de hidd el, ez így van, próbálj meg tiszta érzelmű, kedves, barátokat találni, olyat aki támogat az életben, aki veled van, mert ez, hogy ezért basztatnak, konkrétan ellened szól, a szex csak akkor lesz jó, ha érzelmi síkon történik, az ad igazán kielégülést, minden máshogy nagyon fájdalmas lesz, ha nem is fizikai fájdalom, lelki biztosan.
#1-re figyelj, ez a legjobb amit tehetsz.
Azzal egészíteném ki, hogy valóban lehet szexelni különösebb érzelem nélkül de ez csak annak való, aki már rutinos, ismeri a testét, van tapasztalata, tudja mit kár, kap, ad, mi fér bele, mi nem, stb....
Neked azért kéne olyannal kezdeni akit szeretsz is, mert akkor két lábon áll a dolog: szex és érzelem. Ha véletlen szar lesz a szex akkor sincs trauma, mert érzelmileg is adtál/kaptál.
(48F)
A fő kérdésre az a válasz, hogy nem, nem lenne gáz, mert vágyból is lehet jó, és nem tartozik senkire, hogy kivel veszíted el.
Esetedben viszont szerintem ez nem jó döntés, mert csak azért "jaj legyünk már túl rajta" csinálni valami random alakkal aki valószínűleg nem is lenne rád tekintettel, már egy más kérdés.
A barátnőd pedig felszínes r_bancok, ha ilyen miatt "cikiznek". Én azon is elgondolkoznék a helyedben, hogy kellenek-e nekem ilyen "barátok".
Ne! Ne csináld!
Én "szerelmes" voltam. Lefeküdtem egy olyan barommal aki azt se tudta,hogy hogyan kell izgatni. Szűz voltam, szűk és száraz. Egyáltalán nem figyelt rám.
Lett új pasim, nagyobb szerelem, óriási vonzalom, és a szex sokkal másabb volt. Mámorosabb. Ne szexelj azért, mert gáz szűznek lenni.
Talán tanulságos lesz a történetem számodra.
A gimi kosárcsapatban,ahol játszottam,volt egy srác:magas,jóképű,udvarias,nem csóró,diszkrét és-mivel együtt fürödtünk,láttuk-számottevő méretekkel rendelkezett.A lánycsapat edzései hol előttünk,hol utánunk kezdődtek,de volt közös edzés is.A csajok odavoltak a srácért,minket pedig evett a sárga irigység.A lányok tőlem is kérdezték,hogy tényleg "akkora",mit mondhattam mást,mint az igazat.
Az érettségi utáni banketten derült ki az igazság:a fél csapat lányai vele vesztették el a szüzességüket!Egymásnak ajánlották a fiút,aki persze nem állt ellen senkinek,de hallgatott,mint a sír.Az egyik lányt a bankett végén meg is kérdeztem,milyen volt,ő azt felelte,kívánni sem lehetett volna jobbat.
Összegezve:lehet szerelem nélkül,de nem akárkivel.Ha megvan a kémia,akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!