Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék, hogy másképp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy másképp legyen?

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve vagyunk együtt. A szex nehéz dolog a kapcsolatunkban a pàrom részéről. Ő 36 éves, én 31. Előttem nem nagyon volt kapcsolata.

Sokszor beszélgetünk arról, hogy ez nekem így nem ideàlis. Nagyon max havi 1 alkalommal van szex de van amikor az sincs. Azt mondja van igénye, de sosincs kezdeményezés. Én mindig jelzem az igényeim, ő meg csak igérget, hogy majd vàltoztat stb. De mindig csak ígéret marad. Van egy kártyajáték hobbija. Állandóan azt böngészi a telefonján vagy épp versenyekre jàr..mint egy nagy 36 éves gyerek.

Szerintetek mit tehetek én amivel előtudnám segíteni a változást?

Kérlek ne trollkodjatok.

dec. 6. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha eddig ilyen volt,akkor már tehetsz bármit,szerintem. F
dec. 6. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Tarts szeretőt
dec. 6. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Ha szeret téged akkor lehet rosz vagy az ágyban nála. Pl kicsi a méreted (neki). Vagy, másra vágyik, ugyértem a szexben valami mást szeretne. Beszélgess vele, értesd meg vele, szexben nincs korlát (és te is igy állj hozzá) és szed ki belőle mit is szeretne.
dec. 6. 19:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő azt elfelejtettem bele irni a posztba. Soha nem volt probléma nekem más kapcsolatomba szex terén. Sőt…sosem tapasztaltam még ilyet. Bizalommal és megértéssel vagyok felé de azèrt ennek is màr lassan 4. Éve
dec. 6. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele és beszéld meg. Vagy ha màr ez megvolt akkor döntés kérdése.. vagy elfogadod hogy ő ilyen ezek az igényei és alkalmazkodsz vagy dobod és jön majd màs. Amúgy ahogy idősödik az egy hónapból lesz 2 utàna 3 utàna egy év.. ezt meg akarod vàrni?
dec. 6. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
46%

3-as vagyok. Na ugye, mondtam hogy kicsi

:D Ugyanaz érvényes Rád is. Amugy ha Ő a férfi akkor ellaposodott a kapcsolat elkényelmesedett. Dobd fel valamivel, a szexet is, rázd ki a mindennapokból. Vagy elfogadod ez van, és ennyi. Így fogtok élni.

dec. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!