Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szeret egy pasival lenni, jóban vannak, lelki társnak nevezi, de mégsem vonzódik hozzá, nincs meg a kémia, akkor külsőre taszítja őt a pasi?
10
Igazad lehet, csak mint barátnak, bókolt nekem...
Persze
És tudja azt is hogyha bókol mindig reménykedni fogsz utánna.
Inkább csajozzál ezt sose fogod megdugni sajnos.
Én csak akkor barátkoznék vele ha lenne egy csajom is mellette ha neked nincs akkor elveszi az időt a csajozástól
Akkor meg nem vagy elég rámenős.
Ne mondd neki, hogy lehetne több!
Bókolj, flörtölj udvarolj, de ne csak neki, hanem a szeme láttára más lányoknak is.
Érj hozzá, simítsd meg, próbáld megcsókolni, ha magához húz.
Ha elkapja a fejét akkor meg csókolj a nyakába!
Ha szóba hozza, kontrázz rá, hogy mindez csak barátilag!
Te nem akarod elrontani, csak jól érezni magad vele.
13
Háromszor utasított el a barátság dumával!
Azért szerintem nem akarom magam jobban leégetni, pasi vagyok, van tartásom!
Amúgy meg ha más csajokkal beszélek, elmászkálok, akkor meg érzem hogy féltékeny, hogy nem vele foglalkozom.
Ja ez a baj a barátzónával van egy barátnőd annak minden nyűgjével együtt akit nem dughatsz.
Miért menne bele ebbe egy férfi?
Pont ezért mondom, hogy nem kell a duma.
Csináld azt, amire vágysz, ha kérdezi, akkor jöhet ez csak barátság duma.
Meg kell fordítanod a helyzetet.
Most ő túlságosan is nyeregben vagy, mert te futsz utána.
Teszteld le mennyi fér bele a barátságba.
Legyél nyomulós. Ha kerülni kezd, majd visszaveszel. Ha így is akar találkozgatni veled, akkor meg ő a korsó, aki addig jár a kútra...
Barátzónás vagy, ebben ennyi van fogadd el, legyél a barátja vagy ha nem akarsz akkor mond neki hagyjon békén, ne keressen. Tényleg ne égesd magad.
Csajok ha akarnak valamit nem fognak agyon dicsérni, hogy milyen jó pasi vagy de mi csak barátok vagyunk. Ezt csak kedvességből mondja.
Azt ha szexuálisan is vonzódik hozzád látni fogod, ha ez nincs meg nem kell erőlködni.
Már látod abból is ahogy rád néz plusz egyebek.
Magasság pedig nem probléma ha működik a kémia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!