Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány szeret egy pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány szeret egy pasival lenni, jóban vannak, lelki társnak nevezi, de mégsem vonzódik hozzá, nincs meg a kémia, akkor külsőre taszítja őt a pasi?

Figyelt kérdés
Belsőre klappol minden, de nem indul be rá a lány, mivel barátként szexelni nem akar vele. Rondának tartja? Fizikai vonzalom hiánya?
dec. 6. 11:23
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Mert ha így van hogy taszítónak tart, akkor többet nem beszélek vele, barátság ide oda nem érdekel, mert ez nagyon rosszul esik, ha tudod hogy valaki csak úgy elvan veled jókat dumáltok (legalábbis mindig ezt mondja) amúgy meg fizikálisan undorodik tőlem. Persze mindig mondja hogy mi sosem rontjuk el a barátságunkat szexel, de ez engem nem vigasztal.
dec. 6. 11:27
 2/22 anonim ***** válasza:
Emberfüggő. Van olyan lány aki lefekszik fiú barátaival, de járni nem akar velük.
dec. 6. 11:37
 3/22 anonim ***** válasza:

1, nem jössz be külsőleg

2, barátként kezdted és elkönyvelt csak barátnak ebből nagyon nehéz kijönni, max ha sorra dugnád a nőket akkor még akarna szerezni lehet

dec. 6. 11:40
 4/22 anonim ***** válasza:
Miért gondolod azt, hogy ha egy fiú és egy lány között barátság van, akkor kötelező a szex? Ha te emiatt akarsz felrúgni egy jó BARÁTSÁGot, mert nem hajlandó dugni veled, akkor hajrá, meg is érdemled.
dec. 6. 11:48
 5/22 Laylah ***** válasza:
Barátságban nincs dugás, jó reggelt!
dec. 6. 12:14
 6/22 anonim ***** válasza:

Külsőleg nem tetszel neki.

Nem undorodik tőled, csak nem vagy elég vonzó. A szemében nem vagy férfi.

Sokkal több ilyen pasi van, aki, mint ember teljesen okés, csak túl vézna, vagy kövér, vagy alacsony, vagy fejre, stílusra nyomi kinézetű.

dec. 6. 12:22
 7/22 anonim ***** válasza:
Utolsó nagyon jól leírta, vézna,elhízott, illetve a legdurvább a nyomi fej
dec. 6. 12:26
 8/22 anonim ***** válasza:
Vagy nem elég magas. De így van ahogy előttem leírták. De ne felejtsük el azt sem, hogy van amikor egyértelmű a közös szimpátia és tudják mind a ketten, hogy lehetne több és még sem lépnek. Mert vagy egyik vagy másik kapcsolatban van vagy mindkettő(ami nem akarnak felrúgni). Esetleg egyikük nagy csalódáson van túl. Minden a külsőségen múlik(legalább is első körben). Ha csak közömbös vagy a számára abból még lehet szimpátia később. De ha legkevésbé sem vagy az esete akkor vagy tényleg csak barátot/lelkitársat lát benned vagy hagyod a csába.
dec. 6. 12:57
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen igazatok lehet. A magasság az lehet hogy gond, mert csak egy 3-4 centivel vagyok magasabb nála. De viszont azért nem értem őt, mert már többször kijelentette hogy jó pasi vagyok, ő is ilyet szeretne, csak ugye lehet hogy a barátság rovására menne. Volt hogy agyon dícsért hogy milyen jól nézek ki, ki voltam öltözve, (konkrétan hogy sexy fiú vagyok, szép vagyok, álmodott velem) ha utána felhoztam hogy lehetne egy kis extra is, azonnal jött ezzel a barátságot ne rontsuk el dumával. Bulikban, persze a tánc az mindig odahúzós, bújós volt, de többet nem engedett soha. Na most ezért nem értem.
dec. 6. 13:14
 10/22 anonim ***** válasza:

Kérdező....

Ez a tipikus barátzóna szöveg,nagyon jó pasi vagy de vmiért sehogy sem akar.

Gondolj bele gyerekes,házas emberekre is rámennek ha egy nő akarja a férfit, de téged nem akar sehogy sem 😁

dec. 6. 13:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!