Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj az anális szex, főleg elsőre? Büdös lesz a pénisze tőle?
A párommal elsőnek próbálnám ki, mert már nagyon szeretné és én se lennék ellene, egyszer élünk, de vannak előítéleteim. Egyrészt, hogy azért az nem rózsaillatú mindig főleg ami távozik onnan, másrészt gyelőre viszont az ujjam is nehezen fér be, nem tudom, hogy fog beférni a pénisze, ami nagy és vastag is. Most persze senki se írja, hogy hasonlóan vastag dolgok jönnek ki onnan, mert az kifelé jön, nem befelé hatol a gravitációval ellenkezőleg. :)
Hogyan lehet elkerülni, hogy elsőre ne fájjon annyira mikor betolja és elkezdi mozgatni egyre gyorsabban? Vannak praktikák erre vagy csak ellazulni kell tudni?
Nem szeretem az anális szexet.
Egészen addig jó a dolog, még felkerül a plug. (elég vastag is fel szokott menni szép lassan.) Addig jó, még a plug a popóba van, a farok a punciba.
De amint elkezdené mozgatni fáj. Ha a farkát teszi be és elkezdi mozgatni fáj.
Nem tudom miért.
Ezért játékok szoktak felkerülni de igazán mozgatás nincs.
Én az anal plugot tudom javasolni.
Azért nem árt előtte tesztelgetni. Amúgy is jó tágítás ha egyre nagyobb plugot teszel be meg punci szex közben is élvezhető. Aztán ha tetszenek a plugok akkor meglehet próbálni az anált. Én csinálnék előtte egy beöntést. Vagy ha nem legalább egy nagy wc utáni zuhanynál "teszteld" hogy van-e ott még valami. Ha nincs, akkor büdös se lesz és a szappanos ujj kicsit tisztábbá tesz.
Sok türelem.Mi vettünk egy anál vibrátort,anál előtt ezzel kezdünk.Elég jól elő lehet készíteni vele a popsit.Sok síkosító az kell.
Mi nem csinálunk beöntést,meg ilyesmit.
Igen,vannak szagok,meg egy kis kaki,de nekünk így jó.
42f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!