Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, előfordult már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult már, hogy becsináltatok anális szex közben és olyan lett a partneretek pénisze vagy a gumi?

Figyelt kérdés
Hogyan reagált a partneretek illetve ti saját magatok?

2023. nov. 17. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem “csinaltam be”, de baleset volt mar. Meg egy beontes sem 100%, nemhogy siman…
2023. nov. 17. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nem volt az inger olyan de utána elmulik
2023. nov. 17. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Volt hogy csokis volt a vége.

De ez ilyen játék.

Benne van a pakliban.

2023. nov. 17. 13:34
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Barna baleset bármikor előfordulhat, nem habos süteményt tárolnak ott. Aki ezt nem tudja elfogadni az ne akarjon análozni.
2023. nov. 17. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer igen sajnos. A legnagyobb meglepetésemre nem undorodott tőlem
2023. nov. 17. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Én férfi vagyok, de többször análoztam már különböző lányokkal… A gumi (mert még csak azzal csináltam) igazából mindig ilyen fekete (kaki) pontokkal lett tele, egy idő után ha mélyre toltam… Kicsi pontok, de olyan szinten ráragadnak gumira, hogy letörölni se nagyon lehet róla.

Ez olyanoknál is előfordult, akik alapos beöntést végeztek… Előtte ujjazni szoktam a feneküket, de a kezem még sosem lett kakis… Szóval ez valami égészen mély részről jön.

Engem abszolút nem undorított, mert szaga nem volt… Viszont azért jó, hogy ott a gumi, mert ha nem is undorító számomra, attólmég fertőzés veszélyes.

25/f

2023. nov. 17. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy tudom nagyon perverz dolog, de valahol izgató lenne, ha összecsinálná magát közben a csaj…
2023. nov. 17. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi már ezt elengedtük, csak a kezdő análozók gondolják, hogy mindig megúszható kis kaki nélkül :D Nem zavar egyikőnket sem, benne van. Egyébként pasiként írok, a férfitársaim jól tudják, hogy a popsi ujjazása közben azért néha érezni bent a kakit, csak erről nyilván nem beszél senki.
2023. nov. 18. 06:53
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Rögtön életem első análjánál egy "balesettel" sikerült indítani, utána évekig nem voltam hajlandó újra kipróbálni...

(Aztán később szerencsére találkoztam egy olyan pasival, aki el tudta érni, hogy ne izguljak emiatt)

2023. nov. 18. 12:21
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
En meleg vagyok, rengeteg jo beontos szerkezet van ami totalisan tisztara ki tud mosni, persze ha nem eszel elotte sokat. :) Plusz a kimosasnak is van technikaja a vizmennyiseget, hofokat is el kell talalni, a vizsugar ereje is nagyon fontos. Marhara nem egyszeru dolog, nalam meg sosem volt gond,amiota megtanultam, hogyan kell.(passziv vagyok).
2023. nov. 23. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!