Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakult ki hogy anális szexeltek is ?
Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 13:56
1/10 anonim válasza:
2evembe telt mire megszerette és ő kezdeményezzen!
2/10 anonim válasza:
És nem gáz h 2 évig kényszerből muszájból bolt veled segglyuk szexe hogy neked megfelelően meg ne hisztizz az anál szex miatt vagy meg ne csald ezért vagy el ne hagyd ...
Szerintem kva gáz valamit úgy csinálni több évig is h nem szereti a párom csak kibírja meg elviseli
3/10 anonim válasza:
Először csak nyaltuk egymásnak, utána kedvet kaptunk.
5/10 anonim válasza:
Részegen rossz lukba raktam. Mondta, az nem nem a pinája, hanem a segge! De mondta, hogy ha már ott van, most már ne rakjam át, csak óvatosan csináljam. Max.2 percig tarthatott az egész, hamar teledurrantottam! :)
6/10 anonim válasza:
Szub, mindent megtesz, amit mondok.
45/F
7/10 anonim válasza:
Arra kalandoztam aztán mondta, hogy idézem " dugd szét a seggem"
Nem is kellett több, megkapta... azóta is szoktuk, pedig annak az elsőnek már 15 éve és azóta házasok vagyunk, de hét nem telik el anál nélkül. Nagyon élvezzük, és nem, nem tágult ki a rémhírekkel ellentétben azóta is nagyon szűk.
8/10 anonim válasza:
Nekem nem jön be, túl vastag vagyok és nagyon szorít. S ha már a 2 záróizmon túl vagyok viszont a makkom nem érez semmit a sok sikosítotól. Csak azt érzem hogy a tövét szoritja. De kinek mi. Nekem nem jött be.
9/10 anonim válasza:
Én simán megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá. Már az elején a kapcsolatnak.
10/10 anonim válasza:
Egyik együttlétkor az exemnél nagyon jó popsi illatot éreztem miután kutya pózban levettem a tangáját és oda tolta elém a popóját... annyira beindultam, hogy elkezdtem neki nyalni aztán észrevettem, hogy nagyon élvezi. Ujjazni is kezdtem és teljesen automatikusan raktam is be oda neki akkor hiszen már jól benyálaztam neki és csúszott. Nem visszakozott, majd miután elélveztem mondta is, hogy megleptem hogy ott kezdtem. De jól fogadta, utána is akadtak ilyen együttlétek míg együtt voltunk. Nagyon jó volt mert szép, formás, edzett feneke volt, járt kondizni is, szóval tipikus vadító az illata pedig különleges volt, olyan, amilyet más lánynál nem éreztem. Ez afrodiziákum :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!