Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok végbele anatómiailag befogadóbb mint a férfiaké vagy ez így téves?
Figyelt kérdés
Egyik haverom mondta, hogy a nőknek alapból befogadóbb a végbele, mint a férfiaké, vagyis az anális szex a nőknek alap adottság, hogy bírni fogják. Igaz vannak lányok akik utálják és nem élvezik, de mégis létezhet ilyen, hogy a lányok végbele valamilyen mértékben tényleg ehhez is kalibrálva van? Vannak melegek akik írnak arról, hogy nem bírják passzívként mert nem fér be nekik a partner dákója és feszíti őket, vagy tövig nem tudják befogadni. Ellenben én is voltam már análba egy lánnyal és simán elnyelte tövid a farkam mindenféle jajjveszékelés nélkül. Még élvezte is és belül éreztem az üreget, hogy bőven elférek benne pedig vastag és nagy a szerszámom.dec. 5. 23:45
21/30 A kérdező kommentje:
19-es válasza volt a legközelebb szerintem, átgondolva igaz is lehet.
dec. 8. 14:22
23/30 anonim válasza:
#21 Pedig elég idétlen gondolatmenet. Enni mindenki szokott, ergo mindenki megszokta az érzést, hogy dolgok kerülnek valamely testnyílásába (a szájába). Akkor nyilván mindenkinek alkalmas a befogadásra az összes többi testnyílása is, aminek sem anatómiáját, sem funkcióját tekintve nincs köze a szájához, nem? (Válasz: nem, nagyon nem.)
25/30 anonim válasza:
23-as: egy nőnek sokkal inkább természetes, hogy belehaton egy f.asz, mint egy férfinek.
Így már érted??
26/30 anonim válasza:
Csak épp az nem mindegy, de kurwára nem, hogy hova.
ÉÉÉRTED?
27/30 anonim válasza:
#26 Én sem válaszolhattam volna neki tökéletesebben. 😀
28/30 anonim válasza:
Bocsi, ha te meleg vagy, akkor ugyanolyan érzés, ha a testedbe hatolnak, mint egy nőnek.
Erről van szó, virágszálam..?!😂😂😂
29/30 anonim válasza:
#28 Tényleg annyira gyenge vagy szellemileg, hogy már azt is meg akarod érvelni, hogy egy passzív melegbe (értsd: akinek rendszeresen dugják a seggét) nehezebben megy bele egy pénisz, mint egy análhoz nem szokott nő seggébe?
30/30 anonim válasza:
Én is nő vagyok, két közeli férfi barátom van, az egyik meleg, a másik bi, úgyhogy pont rossz embernek magyarázza, hogy az én seggem mit bír egy férfiéhoz képest. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!