Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok végbele anatómiailag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok végbele anatómiailag befogadóbb mint a férfiaké vagy ez így téves?

Figyelt kérdés
Egyik haverom mondta, hogy a nőknek alapból befogadóbb a végbele, mint a férfiaké, vagyis az anális szex a nőknek alap adottság, hogy bírni fogják. Igaz vannak lányok akik utálják és nem élvezik, de mégis létezhet ilyen, hogy a lányok végbele valamilyen mértékben tényleg ehhez is kalibrálva van? Vannak melegek akik írnak arról, hogy nem bírják passzívként mert nem fér be nekik a partner dákója és feszíti őket, vagy tövig nem tudják befogadni. Ellenben én is voltam már análba egy lánnyal és simán elnyelte tövid a farkam mindenféle jajjveszékelés nélkül. Még élvezte is és belül éreztem az üreget, hogy bőven elférek benne pedig vastag és nagy a szerszámom.

dec. 5. 23:45
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%
A barátodnak, és neked se volt s.ggbe a farkatok, mert nem mondanátok ilyen sületlenséget! Az üreget nem érezhetted, mert az egy izomszövet ami perisztatikus azaz hullámzó mozgást végez amikor eltávolítja a bélsarat. Ergo, ez szk zárógyűrű, és az előtte lévő béltraktus szűk izom! Ha nem így lenne, a szh.r is lötyögne benne! Tanulj egy kis anatómiát, mielőtt ki írsz valamit!
dec. 6. 00:08
 2/30 A kérdező kommentje:
Volt már seggbe a farkam egyszer azért kérdeztem.
dec. 6. 00:10
 3/30 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a lányok feneke análszexre van teremtve, én hiszek ebben
dec. 6. 00:44
 4/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem, és ritkán hallok ilyen barom önigazoló dumát.
dec. 6. 01:55
 5/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem, a lányok feneke nincs análva tervezve. Akkor már logikusabb lenne, hogy a pasiké, hiszen homoszexualítás létezik
dec. 6. 02:05
 6/30 anonim ***** válasza:
49%
A nők feneke alpból análszexre van teremtve,az csak egy mellékes adottság,hogy szarásra is alkalmas.
dec. 6. 06:16
 7/30 anonim ***** válasza:
54%

Sőt.

Az én excsajom mindig azt mondogatta, hogy az csak bejárat!

dec. 6. 06:28
 8/30 anonim ***** válasza:
65%

A szexualitás valójában egy örökítő fajfenntartó funkció. A kihalás ellen! Ergo ivar, vagy érthetőbben szaporító szervek. A végbélnek semmi köze a szaporodásnak, úgy ahogy a szájnak se! Ergo csak az emberiség bővítette a repertoárt ki orális és anális, és még néhány tevékenységgel! A végbél, anál, s.gg, etc nem ugásra tervezett!

Jómagam se vetem meg egyiket se, de legalább tisztában vagyok az alap anatómiával.

dec. 6. 06:39
 9/30 anonim ***** válasza:
23%
Pedig a nők szájának igenis köze van a szaporodáshoz,mert az tölti be a felszopó funkciót,hogy aztán a merev pénisz be tudjon hatolni a vaginába megtermékenyítésre. Ha nem lenne ennyire fontos szerepe akkor a nők sem fordítanának rá ekkora figyelmet,nem töltetné föl a száját minden második nő. Tehát nyugodtan kijelenthetjük,hogy a seggükhöz hasonlóan a szájuk is alapvetően szexuális célra lett teremtve,de multifunkciós testrészként mellesleg evésre és beszédre is alkalmas.
dec. 6. 07:01
 10/30 anonim ***** válasza:
91%

1es: tényleg úgy van, ahogy a posztoló írta, a zárógyűrű a legszűkebb, beljebb már jóval kevésbé szorít.

Az üreg azért persze túlzás.😉

Anatómiailag nincs különbség a női és férfi végbél között. A körítés más, és persze ffiaknál ott van mellette a prosztata.

dec. 6. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!