Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, voltatok már erotikus masszázson? Kipróbálnátok?
Milyen szolgáltatások voltak?
Milyen élmény volt?
Nőként írok, voltam anno külföldön ( lányokkal mentünk).
Nekem nagyon jólesett.
Privátot nem olvasok.
Voltam jónéhányszor, vegyes tapasztalatokkal.
Volt hogy kézzel elégített ki, volt, hogy szájjal. Volt, aki kézzel is jobban csinálta, mint más szájjal. Volt olyan is, aki magára rántott utána, és szexeltünk egyet.
Volt hogy iszonyat jó volt a masszázs része, volt, hogy nem. Volt hogy szakszerű masszázst kaptam, de volt hogy csak alibiből gyúrogatott a hozzáértés teljes hiányával. És még sorolhatnám.
úr isten.. kedvenc a nuru massage
legjobb videók 😏 olyan jó popsis csajok csúszkáznak benne hogy anyám borogass
Igen, voltam egy párszor.
Egyszer egy 18éves lánynál voltam, ő rendkívül csinos volt és finoman masszírozott, azonban a végén amikor az erotikus részre értünk és a farkamat kezdte el masszírozni a kezével, az láthatólag nem tetszett neki és csak a pénzért csinálta. A technikája jó volt, de hamar is abbahagyta. Nem tudtam elélvezni. 10/6 élmény
Egy másik alkalommal egy 21évesnél voltam, eszméletlen teste volt, 43kg volt csak, de kerek mellekkel és popsival. Csúszka masszázst is csinált, ami életem egyik legszexibb élménye volt, brutál kemény merevedésem lett belőle. Ügyesen bánt a kezével és nagyon élvezte is. Jó hosszan élvezkedtünk mindketten, kb fél órán át verte nekem és hatalmasat spricceltem a végén. Jó nagy borravalót kapott. 10/10
Voltam egy idősebb thai hölgynél is, ő túl durva volt a kezével, megkértem hogy szájjal csinálja inkább, de abban se volt túl jó, kedvetlen volt és még a makkot se kapta be rendesen. 10/2
Egy fiatal thai lány volt az első és nála nem számítottam rá, hogy kapok ilyen szolgáltatást. Még a masszázs legelején lerántotta rólam az alsónadrágot. A masszázs közepén megkérdezte van-e barátnőm, mondtam neki nincs aztán rámutatott a farkamra és kérdezte megmasszírozza-e. Kíváncsi voltam milyen. Ügyes volt nagyon, két kézzel is finoman verte, illetve amikor már előváladékom csorgott elkezdte szopni is.
Kb 20percig csinálta, a popsimat is megujjazta közben. Tetszett neki a farkam mérete, kétszer is megdícsérte angolul. A szájába élveztem és lenyelte. Utána nem is mondott összeget, hanem amit gondolok. Szuper élmény volt 10/10
14
nemtom szétnéztél a fél oldal a farokméretről beszél.. meg a terhességről.. meg az arcraélvezésről én annyit nem írhatok hogy jó popsis csajok?
feleeeejtsss xd
Én egy privát amatőr masszázson voltam párszor.
Még jó pár éve volt, akkor 10-et kért érte.
Az utolsó alkalommal már szexeltünk is.
39/F
Voltam happy end/,,csuszka,,masszazson Hollandiaban
Ahhh nagyon vegem volt
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!