Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti járnátok komoly kapcsolatban olyan férfivel aki nem igényli az orális szerelmeteket?
Figyelt kérdés
dec. 5. 13:26
2/15 anonim válasza:
Húh de kellemetlenül dagályosra sikerült ez a megfogalmazás.
3/15 StevenUp válasza:
Én se igénylem, igaz nem utasítom vissza. De kérni se kérem rá a nőt.
Ezért többnyire rémesen hálásak voltak a partnerek és amikor csinálták az mennyei volt
6/15 cinderella_ válasza:
Olyan pasi, aki nem szereti, ha sz*pják? Hol van? 🤣
7/15 anonim válasza:
Pár kérdéssel lejjebb pont láttam ilyet, de megdöbbentő.
9/15 anonim válasza:
Nálunk nem igényli az orált a párom, de nekem csinálja. Nekem ez teljesen megfelel.
10/15 anonim válasza:
Nagyon jó lenne ha ilyen lenne a párom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!